25% VAST VOORDEEL

Je ontvangt altijd 25% korting op elk blik professionele verf, voor binnen of buiten, van de topmerken Sikkens  en Sigma.

lees verder

doe mee aan een klusworkshop 

Het aanbod in ons atelier is breed: van metselen tot klussen voor beginners.

agenda workshops

Gered gereedschap 

Geef gereedschap een 2e leven. 

Meer info

Arnold; meubelmakerij Nijhof

meubelmakerij en zagerij

Jouw ideale meubel bestaat.

Ga je bij onze meubelmakerij langs, dan zie je vakmensen aan het werk. Echte houtkunstenaars. Met liefde voor het materiaal waar ze mee werken. Ze maken compleet nieuwe meubels from scratch. Maar ze passen net zo makkelijk bestaande meubels aan naar jouw voorkeur.
Onze meubelmakerij annex zagerij staat voor je klaar dus kom maar op met je meubelwensen.

Neem contact op met één van onze meubelmakers

ONZE MERKEN

Nijhof. De ideale woonwereld bestaat.

Alle topmerken onder één dak
Hoge klantwaardering
Advies en service
Alle stijlen voor elke smaak
Elke zondag open

Alles voor je huis


Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: we hebben een plek voor de kids en een La Place restaurant dus de kids kunnen mee en de lunch is geregeld. Dat zijn wij: woonwarenhuis Nijhof.

Kortom, met meer dan 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vakkundig advies hebben we alles in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Alles wordt geregeld


Heb je behoefte aan advies van een woonprofessional? Een second opinion op jouw woonvisie? Of zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Want je hebt geen tijd? Je wilt geen gedoe?

We begrijpen dat. Daarom helpen we je met personal shoppers en interieuradvies. Of, sterker nog, we nemen je alles uit handen omdat onze projectleider jouw hele woonproject op zich neemt. Vanaf sloop tot oplevering. Je mag het zeggen. We doen het voor je.