Betalen

Betaalmogelijkheden

Je kunt op nijhofbaarn.nl en in onze winkel op verschillende manieren betalen:

BetaalmethodeWebwinkelNijhof
American Express
iDeal
Mastercard
Nijhof klantenkaart
Visa
Klarna
Mister Cash

 

VVV tegoedbon (papieren versie)

Betaling lukt niet

Je kunt op verschillende manieren betalen. Bekijk hieronder de stappen om tot een succesvolle betaling te komen.

Creditcards

Wij adviseren je om nogmaals te proberen een bestelling te plaatsen. Als dit opnieuw niet lukt, is er wellicht een storing. Voor de zekerheid kun je even contact opnemen met uw creditcard maatschappij.

Overige betaalmethodes

Wellicht is het saldo ontoereikend. Wij adviseren je om uw saldo te checken. Indien het saldo wel toereikend is, probeer dan je bestelling nogmaals te plaatsen.

Indien je deze stappen hebt doorlopen en het nog steeds niet lukt om een bestelling te plaatsen, neem dan contact met ons op.

Terugbetaling

Geldteruggave is op basis van de betaalwijze. Het bedrag dat je van ons tegoed hebt, wordt binnen 3 werkdagen overgemaakt vanaf het moment dat de retour is verwerkt of uiterlijk 7 dagen vanaf het moment dat je ons op de hoogte heeft gebracht van de herroeping van de aankoop.

  • Creditcard: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op je creditcardrekening.
  • iDeal: het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort op de betreffende rekening. Indien je retourneert in onze winkel, dan ontvang je het aankoopbedrag direct terug in contant geld. Een bedrag boven de 500 - wordt teruggestort op uw bank - of girorekening.
  • Punten: de uitgegeven punten worden teruggestort op de Nijhof klantenkaart.

Kortingscode of cadeaubon gebruiken

Kortingscode (web-only)

In de online kassa kun je een kortingscode verzilveren. Vul de code in om het bedrag te verrekenen met je bestelling. Je kunt het tegoed in één keer besteden of in delen. Als het saldo van je cadeaubon onvoldoende is om je hele aankoop te betalen, dan kun je het restbedrag bijbetalen op de manier die jij wilt.

Cadeaubonnen (winkel-only)

Je kunt bij woonwarenhuis Nijhof met een Nijhof cadeaucheque betalen.