Win een wildplukwandeling

Wij zijn partner van de Volksuniversiteit Baarn. De Volksuniversiteit Baarn biedt een breed scala aan bijzondere en verrassende workshops, lezingen en cursussen. Zoals een wildplukwandeling!

Wildplukwandeling

Vlierbloesem, meidoornbessen en gepofte kastanjes, de natuur heeft zoveel gezonde en lekkere delicatessen te bieden. Kom wandelen en proef de bessen, noten en kruiden die groeien in het bos rond onze buurman Kasteel Groeneveld.

Na afloop drinken we op het terras van het Grand Café Groeneveld een kopje thee of koffie en proeven we een home-made mini-wildplukhapje.

Deze wandeling, exclusief voor de lezers van onze e-mail nieuwsbrief, wordt verzorgd door Elsje Bruinesteijn en vindt plaats op zondag 25 oktober tussen 14.00 en 16.30 uur.

Win kaarten

Partner van de Volksuniversiteit Baarn zijn we niet voor niets. Daarom geven we 5 x 2 kaarten weg voor deze wandeling. Stuur vóór woensdag 30 september 2020 een e-mail aan Hille Beekhuis via h.beekhuis@nijhofbaarn.nl onder vermelding van 'wildplukwandeling'. Onder alle inzendingen verloten we 5 x 2 tickets voor een deelname aan de wandeling. De vijf winnaars krijgen uiterlijk op donderdag 1 oktober per e-mail van ons bericht. Succes!

Trouwens: de afstand van anderhalve meter is gewaarborgd, want de wildplukwandeling vindt in z'n geheel buiten plaats.

Over Elsje Bruijnesteijn

Elsje schrijft boeken en blogs over koken met smaakvolle en gezonde ingrediënten uit haar eigen omgeving. Daarnaast organiseert ze wandelingen door de moestuin, wildoogstwandelingen en demonstraties over inmaken en conserveren op historische locaties, zoals Kasteel Groeneveld in Baarn.

Ook verkoopt ze ingemaakte (wilde) producten uit de moestuin van het kasteel en de regio Gooi en Eemland. Haar eerste boek Liever Lokaal won de prijzen voor het Gouden en het duurzaamste kookboek van 2015.