vier merken

Een bijzonder kwartet.
We hebben met Auping, Sealy, Stearns & Foster en Tempur vier sterke merken samengebracht. Ieder met z’n eigen kwaliteit en specifieke eigenschappen. 

Bekijk de merken

gratis Nescafé Dolce Gusto Mini Me

Bij aankoop van twee Silvana Suport kussens ontvang je deze koffiemachine t.w.v. 99,-.

actievoorwaarden

Boxspring bedden van Vandyck

Het bed- en badmodemerk heeft nu ook boxspring bedden 

Bekijk

Remko; adviseur slapen

wij nemen slapen serieus

Kom proefliggen!

Proefliggen. Het klink jolig maar dat is het zeker niet. Want wil je een goede 'indruk' van een kussen of matras dan is languit gaan in onze showroom de beste optie. Aangevuld uiteraard met professioneel advies. Maak een afspraak en onze adviseurs nemen alle tijd om samen met jou het beste bed te selecteren. 

Neem contact op met één van onze adviseurs

Onze bestsellers

ONZE BLACK FRIDAY MERKEN

Nijhof… de ideale woonwereld bestaat

Alle topmerken onder één dak

Alles voor je huis!

Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: we hebben een kinderspeelplaats en een La Place restaurant dus kids kunnen mee en de lunch is geregeld. Dat zijn wij: woonwarenhuis Nijhof.
Kortom, met meer dan 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vakkundig advies hebben we alles in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Lekker rondlopen en sfeerproeven

Heb je behoefte aan advies van een woonprofessional? Een second opinion op jouw woonvisie? Of zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Want je hebt geen tijd? Je wilt geen gedoe?
We begrijpen dat. Daarom helpen we je met personal shoppers en interieuradvies. Of, sterker nog, we nemen je alles uit handen omdat onze projectleider jouw hele woonproject op zich neemt. Vanaf sloop tot oplevering. Je mag het zeggen. We doen het voor je.