een keuken is maatwerk

We dagen je uit. Jouw wensen en eisen versus de expertise en creativiteit van onze adviseurs. We beloven je een gesprek dat anders wordt dan je gewend bent. Geef ons  de ruimte. Jouw keukenruimte. Durf je het aan? 

maak een afspraak

kok in onze keuken

Op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober kookt een professionele kok de meest lekkere hapjes. Kom je proeven? 

lees verder

Gratis montage 

Van maandag 2 oktober t/m zondag 29 oktober gratis montage bij aanschaf van een complete keuken.

Lees verder

Mario; adviseur kitchentools

smaakvol genieten

Een beetje kok wil kiezen

Dan heb je een state of the art keuken, mag er dan ook een beetje keukengerei aanwezig zijn?

In onze kookshop vindt je alles om helemaal los te gaan in de keuken. De mooiste merken, de slimste tools. En geraffineerd advies. Van onze Mario bijvoorbeeld.

bekijk de kitchentools

Onze bestsellers

ONZE BLACK FRIDAY MERKEN

Nijhof… de ideale woonwereld bestaat

Alle topmerken onder één dak

Alles voor je huis!

Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: we hebben een kinderspeelplaats en een La Place restaurant dus kids kunnen mee en de lunch is geregeld. Dat zijn wij: woonwarenhuis Nijhof.
Kortom, met meer dan 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vakkundig advies hebben we alles in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Lekker rondlopen en sfeerproeven

Heb je behoefte aan advies van een woonprofessional? Een second opinion op jouw woonvisie? Of zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Want je hebt geen tijd? Je wilt geen gedoe?
We begrijpen dat. Daarom helpen we je met personal shoppers en interieuradvies. Of, sterker nog, we nemen je alles uit handen omdat onze projectleider jouw hele woonproject op zich neemt. Vanaf sloop tot oplevering. Je mag het zeggen. We doen het voor je.