krachtige tuinruimer

De GW30300 van Black + Decker is de krachtigste tuinruimer ooit. Deze krachtpatser doet behalve bladblazer ook nog eens dienst als zuiger en versnipperaar. 

lees meer

Voorraad
tuinmeubelen en parasols

We maken ruimte voor de collectie 2019. Daarom geven we nu 50% korting op al onze voorraad tuinmeubels en parasols, m.u.v. de merken Borek en Max&Luuk.

Bekijk assortiment

50% korting

laat een lichtplan maken

Een perfect uitgelichte tuin begint bij een uitgekiend lichtplan. 

Lees verder

Henri, adviseur tuinmeubelen

Tuinontwerp en aanleg

Plan een afspraak in voor advies

We vullen het hele tuintraject voor je in; van ontwerp en aanleg tot tuinmeubelen, styling en onderhoud. Maar uiteraard is ook een onderdeel van dit traject mogelijk. 

De kosten voor een advies van 45 minuten zijn 50,-. Je ontvangt na het adviesgesprek een Nijhof cadeaucheque t.w.v. 25-. Zorg wel dat je goed voorbereid bent dus neem foto's en een plattegrond mee. 

maak een afspraak

ONZE MERKEN

Nijhof… de ideale woonwereld bestaat

Alle topmerken onder één dak

Alles voor je huis!

Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: we hebben een kinderspeelplaats en een La Place restaurant dus kids kunnen mee en de lunch is geregeld. Dat zijn wij: woonwarenhuis Nijhof.
Kortom, met meer dan 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vakkundig advies hebben we alles in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Lekker rondlopen en sfeerproeven

Heb je behoefte aan advies van een woonprofessional? Een second opinion op jouw woonvisie? Of zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Want je hebt geen tijd? Je wilt geen gedoe?
We begrijpen dat. Daarom helpen we je met personal shoppers en interieuradvies. Of, sterker nog, we nemen je alles uit handen omdat onze projectleider jouw hele woonproject op zich neemt. Vanaf sloop tot oplevering. Je mag het zeggen. We doen het voor je.