ONLINE
AANBIEDINGEN

Waanzinnige aanbiedingen op speciaal geselecteerde artikelen van allerlei waanzinnige merken.

Bekijk alle aanbiedingen

KITCHENAID 3,3L Artisan

Dit weekend is deze veelzijdige KitchenAid 3,3L Artisan keukenrobot enorm afgeprijsd. 

Bekijk de aanbieding

Zuiver collectie

De gehele collectie van Zuiver is nu afgeprijsd met 20% korting! 

Bekijk de aanbieding

20% Korting

Boretti fratello

De Fratello is een populair houtskoolmodel omdat hij weinig ruimte in beslag neemt en uitstekende resultaten behaalt. En dit weekend in prijs verlaagd! 

Bekijk de aanbieding

korting

EUROM Golden terrasheater

De Eurom Golden Shadow is bijzonder door het gebruik van de Golden Shadow lamp die veel warmte uitstraalt, maar zeer weinig (tot geen) rood licht.

Bekijk de aanbieding

Print de coupon

Black friday

kortingscoupon

Online niks gevonden? Profiteer in onze winkel van 15% korting op een voorraadartikel naar keuze met onze Black Friday kortingscoupon.

Print de coupon

ONZE MERKEN

Nijhof. De ideale woonwereld bestaat.

Alle topmerken onder één dak
Hoge klantwaardering
Advies en service
Alle stijlen voor elke smaak
Elke zondag open

Alles voor je huis


Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: we hebben een plek voor de kids en een La Place restaurant dus de kids kunnen mee en de lunch is geregeld. Dat zijn wij: woonwarenhuis Nijhof.

Kortom, met meer dan 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vakkundig advies hebben we alles in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Alles wordt geregeld


Heb je behoefte aan advies van een woonprofessional? Een second opinion op jouw woonvisie? Of zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Want je hebt geen tijd? Je wilt geen gedoe?

We begrijpen dat. Daarom helpen we je met personal shoppers en interieuradvies. Of, sterker nog, we nemen je alles uit handen omdat onze projectleider jouw hele woonproject op zich neemt. Vanaf sloop tot oplevering. Je mag het zeggen. We doen het voor je.