Wellness

Pure wellness in je eigen badkamer

Voor pure ontspanning hoef je voortaan geen spa of sauna meer te bezoeken. Haal nu de ultieme wellness in je eigen badkamer. Nijhof heeft speciaal voor de wellness zoekers, de nieuwste douches, stoomdouchecabines, whirlpools en nog veel meer. Optimaal genieten van pure wellness in je eigen badkamer dus!

Jouw persoonlijke voorkeur

Bij wellness staat jouw persoonlijke beleving volledig centraal. Geef je de voorkeur aan een eigen bubbelbad, een douche met krachtige massagestralen of een badkamer met een volledig ingebouwd audiosysteem met muziek en televisie. De keuze is aan jou en wij helpen je graag stap-voor-stap met al je wensen.

Hydrosysteem whirlpoolbad

Bij het hydrosysteem whirlpoolbad wordt een deel van het water uit het bad weggezogen en via diverse inspuitjets onder (hoge) druk teruggespoten. Je kunt de jets een bepaalde richting op laten wijzen waardoor je zelf instelt waar de massage moet plaatsvinden. Het effect van deze whirlpoolbaden komt in de buurt van een stevige handmassage.

Spasysteem whirlpoolbad

In het spasysteem whirlpoolbad wordt lucht van buitenaf aangezogen en in het water gespoten, waardoor dit gaat borrelen. Deze whirlpoolbaden produceren slechts kleine bubbels zonder de harde stralen van het hydrosysteem. Doordat deze whirlpoolbaden honderden bubbels tegelijk in het bad spuiten, ontstaat er een specifieke zachtheid en ontspanning. Het badwater wordt tevens extra verrijkt met zuurstof wat ontspannend werkt voor zowel lichaam als geest.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs