Wastafelonderkast

Het belang van een wastafelonderkast

Een wastafelonderkast is een los onderdeel en bied je de maximale ontwerpvrijheid. Dat is prettig, want een ruimte die zo intensief gebruikt wordt, moet gewoonweg aan alle persoonlijke eisen voldoen. Je weet als geen ander hoeveel grote handdoeken of flessen shampoo een plaat moeten krijgen in jouw wastafelonderkast.

Comfortabele techniek

In een wastafelonderkast gaat achter de fraaie fronten en lades ook nog een stukje techniek schuil. Verschillende wastafelonderkast merken gebruiken verschillende oplossingen. Vrijwel allemaal beschikken ze over soepele ladegeleiders en soft close lades die fluisterstil sluiten. Misschien heeft een 'push to open' systeem je voorkeur, waarbij kastjes en lades vanzelf openen als je er lichtjes tegenaan drukt. Voor de techniek geldt: vooral zelf ervaren!

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs