Wastafelkraan

Passende wastafelkraan

De wastafelkraan is de finishing touch van je wastafel of badmeubel. Kies je voor een elegante kraan of juist een opvallende blikvanger? Voor iedere smaak vind je bij Baderie een passende wastafelkraan van de merken Axor, Dornbracht, Damixa, Grohe en Hansgrohe.

Wastafel en de kraan

De wastafel en de wastafelkraan zijn twee producten die niet los van elkaar te zien zijn. Neem daarom bij de keus voor een wastafel ook een kijkje in ons ruime assortiment wastafelkranen. Door een eenvoudige wastafel met een bijzondere kraan te combineren krijgt je wastafel een geheel eigen uitstraling.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs