Wastafel

Je wil een nieuwe wastafel omdat je je badkamer renoveert of nieuw gaat samenstellen. Waar moet je op letten en hoe kies ik de juiste wastafel met meubel? Lees ook onze blog: Hoe kies ik mijn meubel met wastafel?

Jouw wastafel kiezen

Een wastafel kiezen is een hele persoonlijke keuze en smaak. Wastafels zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maten en materialen. Bij woonwarenhuis Nijhof vind je voor ieder wat wils. Onze experts helpen je graag met het vinden van een oplossing, voor welk budget dan ook.

A-merk wastafel of huismerk wastafel

Je hebt bij ons de keus uit een wastafel uit ons ruime assortiment A-merken of een wastafel van ons eigen huismerk. Ook voor een wastafel van ons huismerk geldt dat kwaliteit en een goed design voorop staan. Kom ook langs in ons woonwarenhuis en bekijk onze showroom voor ons assortiment en laat je inspireren.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs