Vloerverwarming

Warme voeten

Nooit meer koude voeten als je jouw douche of bad uit stapt. Dat is genieten van de luxe van vloerverwarming. Vooral in de winter is het erg fijn om niet langer op een koude ondergrond te staan. En daarbij is elektrische vloerverwarming zelfs een uitstek alternatief voor een radiator. Hiermee bespaar je ruimte aan de muur. Vooral fijn voor de wat kleinere badkamer.
De warmte van vloerverwarming is erg aangenaam. De straling vanuit de gehele vloert zorgt voor een gelijke warmteverspreiding over de gehele badkamer. Voor nog meer comfort kun je zelfs vloerverwarming verwerken in de muur.

Klassieke vloerverwarming met water kan alleen als jouw CV-installatie voldoende capaciteit heeft en er genoeg ruimte is voor de leidingen. Elektrische vloerverwarming kan in vrijwel elke situatie. Belangrijk voordeel van elektrische vloerverwarming is dat deze óók werkt in het voor- en naseizoen, als de gewone CV-installatie uit is.

Een badkamerruimte met vloerverwarming?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs