Laminaat, klik-vinyl en PVC-vloeren

Zoek je mooie vloeren die passen in elke woonstijl? Ons assortiment bestaat uit een grote collectie hoogwaarde vloeren. Wij hebben de grootste showroom van midden-Nederland!

Bij ons vind je het beste advies, de meeste expertise en natuurlijk prachtige vloeren.

Laminaatvloeren

De laminaatvloeren zijn door hun klikverbinding eenvoudig zelf te leggen. De Nijhofcollectie heeft in totaal meer dan 80 varianten. Hierdoor is er altijd een laminaatvloer te vinden die past bij uw persoonlijke woonstijl en wensen. Waaronder watervast laminaat, XL-laminaat en tegellaminaat. Alle soorten zijn geschikt voor vloerverwarming.

Klik-vinylvloeren

De klik-vinylvloeren zijn comfortabel, geluidreducerend en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Door de prachtige houtdesigns, voorzien van een houtnerfstructuur, is het net alsof u een houten parketvloer in uw woning heeft liggen.

PVC Designvloeren

De PVC Designvloeren zijn dankzij een combinatie van trendsettende, fotorealistische designs, voelbare oppervlaktestructuren en royale afmetingen van de stroken toonaangevend binnen dit vloerensegment. PVC Designvloeren bieden volop ruimte voor creativiteit en maatwerk. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. PVC Designvloeren zijn uitermate geschikt voor toepassing op vloerverwarming- en vloerkoeling systemen.

Neem direct contact met ons op