drie uitgeslapen merken

We slapen allemaal, maar ieder op z'n eigen manier. Daarom hebben we drie sterke merken samengebracht namelijk Auping, Sealy en Tempur. Drie slaapconcepten. Ieder met z’n eigen kwaliteit en specifieke eigenschappen.

Auping
Met maar liefst 125 jaar ervaring ben je met de bedden en matrassen van Koninklijke Auping verzekerd van kwaliteit en comfort op hoog niveau. Met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elk bed en elke matras wordt door specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven.

Sealy

Met de Sealy Hybrid technologie wordt ‘the best of both worlds’ gecombineerd: de bovenste helft is geltraagschuim dat de temperatuur optimaal houdt voor een diepe ontspannen nachtrust. De onderste helft vormt zich perfect naar je lichaam en geeft de perfecte ondersteuning door middel van zelf ontwikkelde, individueel verpakte pocketveren met titanium legering.

Tempur
De drukverlagende kussens en matrassen van Tempur bieden je herstel, comfort en rust. Door de open celstructuur vormt het matras zich exact naar de contouren van jouw lichaam. Zo vinden de ruggengraat en de gewrichten hun natuurlijke positie terug, waardoor spieren en zenuwen zo min mogelijk belast worden.