Verlichtingsadvies op afspraak

Verlichting is misschien wel het meest onderschatte en tegelijk het moeilijkste onderdeel van je interieur. Ga daarom met onze lampenexperts om tafel voor een uitgebalanceerd verlichtingsadvies. Dan is het wel van belang om alvast wat huiswerk te doen: blader woonbladen en tijdschriften door om ideeën en inspiratie op te doen. Vorm voor jezelf een beeld van de sfeer die je wilt creëren. En houd rekening met andere factoren, zoals de functie(s) van de ruimte en het budget wat je aan verlichting wilt besteden

Idee

Maak een grove schets van de ruimte waar de verlichting moet komen en geef daarbij aan waar zich eventuele deuren en ramen bevinden en waar de aansluitpunten zijn. Natuurlijk is het ook handig om aan te geven waar de tafels, kasten en stoelen staan.

Plattegrond

Maak een afspraak met onze adviseur (035 5486 152) en neem je schets of plattegrond mee en eventueel kleur- en materiaalstalen. Foto’s van de desbetreffende ruimte zijn ook altijd handig voor de beeldvorming. In een persoonlijk gesprek van maximaal 90 minuten worden je wensen door onze ervaren adviseur geordend en gerangschikt. We bekijken de plattegrond, laten je de verschillende mogelijkheden zien en geven tips & tricks om de bestaande situatie te verbeteren.Ook bepalen we samen de benodigde lichtpunten per ruimte.

Bij grotere ruimtes of een totaal woonhuis kan, voor de verdere uitwerking van het advies, een 2e gesprek nodig zijn (uiteraard valt dit aanvullende gesprek onder hetzelfde tarief). Als laatste maken wij voor de besproken armaturen een offerte op maat.
De kosten voor dit verlichtingsadvies zijn €100.

Invulling

Indien je ervoor kiest om invulling te geven aan het verlichtingsadvies dan kies je samen met onze adviseur de lampen uit. Is het aankoopbedrag €750 of meer? Dan ontvang je van ons €100 korting. Daarmee heb je de kosten van het verlichtingsadvies meteen terugverdiend.

Het ophangen en aansluiten van de verlichting is ook bij ons in goede handen. Onze adviseur geeft je alle informatie over de mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact met ons op.