Verf, raam en wand

Al je meubels heb je uitgezocht, je vloer heb je al in het achterhoofd. Maar nu de rest nog. Welke kleur doe je op de muur? Ga je verven of behangen? En hoe houdt je eigenlijk de zon buiten de deur? Verf en raam- en wanddecoratie helpen je hierbij! We hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Verf bij Nijhof

 

Verf

Kleur doet erg veel in je interieur. Niet alleen de kleuren van je meubels, maar ook op de muren. En precies daarom hebben wij een ruim assortiment verf die is opgebouwd met verschillende merken. Wij hebben topmerken zoals Farrow & Ball, Flexa, Painting the Past en Pure & Original!

 

Gordijnen

Op zoek naar nieuwe gordijnen? Kom eens langs op onze gordijnenafdeling. Wij hebben topmerken als Toppoint, Eijffinger, Kobé en Prestigious. Onze specialisten brengen je graag 'in de sfeer'.

Gordijnen bij Nijhof

Luxaflex raamdecoratie bij Nijhof

 

Luxaflex

Luxaflex is dé wereldmarktleider in raambekleding en architecturale producten. Het merk ontstond in 1951 en introduceerde de aluminium horizontale jaloezie. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceerd, in binnen- en buitenzonwering.

 

Behang

Onze behangcollectie bestaat uit de meest uiteenlopende kleuren en motieven. Dankzij nieuwe technieken zijn de ontwerpen bijna onuitputtelijk. Verbazingwekkende dessins tot fascinerende kleurcombinaties: het behang van nu heeft het allemaal.

Behang bij Nijhof

Interieuradvies

Onze adviseurs en stylisten helpen jouw graag met je keuzes. Samen met jou gaan zij aan de slag om het interieurplan van je dromen uit te denken. Een perfect gedecoreerd huis, begint immers bij goed advies. Maak dus snel een afspraak en laat je inspireren!

Neem direct contact op met één van onze adviseurs