Toiletbril

Toiletbril of toiletzitting?

Vroeger werd er vaak gesproken over een toiletbril tegenwoordig spreken we steeds vaker over de toiletzitting. De toiletbrillen of te wel de toiletzittingen zijn de laatste jaren voorzien van allerlei slimme snufjes, zoals bijvoorbeeld het softclose-mechanisme, waardoor het dichtklappen van de bril verleden tijd is.

Automatisch sluitende toiletzitting

Voor optimaal comfort kies je een toiletzitting met een slimme sensor, die continu registreert of er iemand in de buurt van het toilet is. Zolang de sensor iemand registreert, blijf het deksel open staan. Daarna sluit deze automatisch op een subtiele manier door het eveneens in de toiletzitting geïntegreerde softclose-mechanisme.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen van je toilet?

Het uitzoeken van de details van jouw toilet ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze toiletadviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs