Tiny-Town

Midden in de natuur genieten van je eigen duurzame en stijlvolle vakantiewoning.

Het concept

De gedachte achter het Tiny-Town concept is simpel. Tiny-Town werkt aan het opbouwen van Tiny-Town’s in verschillende plaatsen, in Nederland en daarbuiten. Op verschillende locaties worden een aantal woningen geplaatst die samen een kleine nederzetting vormen. De woningen zijn modern ingericht en waar mogelijk zelfvoorzienend. De nederzettingen voor recreatie en toerisme bevinden zich midden in de natuur en de woningen worden duurzaam geproduceerd en gebouwd.

Samen inrichten. Ideaal.

De samenwerking met Tiny Town houdt in dat wij de inrichting van de woning kunnen regelen. Alles wordt je uit handen genomen. Je kiest een van de beschikbare woningen uit en samen met Tiny-Town zoek je de gewenste locatie om deze woning te plaatsen. Vervolgens helpen onze stylisten je woning stijlvol in te richten. Via het Tiny-Town verhuursysteem heb je de mogelijkheid om zelf meerdere malen per jaar in de woning te verblijven en/of deze te verhuren met als doel een hoge bezettingsgraad van je woning te realiseren. Ook regelen wij de administratie, de schoonmaak en het onderhoud. Ideaal toch?

Beschikbare woningen

Zero

De Tiny-Town Zero woning is de eerste woning van Tiny-Town. Deze duurzaam gebouwde woning is voor het grootste deel gemaakt van hout en glas. Door het vele glas geniet je van veel natuurlijk licht tijdens de dag en ben je echt onderdeel van de natuur.

De Eco
 

De Eco is een variant op de Zero en is ontworpen met een sedumdak. Dit sedumdak is opgebouwd met lichte plantsoorten die het hele jaar door een prachtig en divers kleurspectrum aanhouden.

Door dit sedumdak wordt de woning echt onderdeel van de natuurlijke omgeving.

Flat & Loggia

Links op de foto zie je het type Flat. Rechts op de foto zie je het type Loggia, met het inpandige balkon.

De Flat is ideaal voor locaties waar niet te hoog mag worden gebouwd. Deze lage en diepere woning biedt dezelfde ruimte als de Zero, maar door de lagere eerste verdieping blijft de woning onder de 4.30 meter.

De Loggia is een iets ruimere woning met een inpandig balkon. Naast een comfortable binnenruimte heb je hier de mogelijkheid om buiten te genieten van je ontbijt in de ochtend of een glas wijn in de avond.