Tempur: matrassen

Alle matrassen worden geleverd met authentiek Tempur materiaal dat reageert op de temperatuur, het gewicht en de vorm van je lichaam, voor een diepe en herstellende slaap.

Tempur Soft Cloud matras bij Nijhof

Soft Cloud

De Tempur Cloud matrascollectie biedt een innovatieve balans tussen zachtheid en superieure ondersteuning. De Cloud matrassen zijn allemaal voorzien van een toplaag van Tempur Extra Soft materiaal. De lagen daaronder zijn gemaakt van het unieke Tempur materiaal dat zorgt voor een perfecte ondersteuning van je lichaam.

De Cloud past zich aan je lichaam aan voor persoonlijk comfort en ondersteuning. Elke Cloud matras wordt geleverd met authentiek Tempur materiaal, samengesteld volgens een geheime formule die door NASA is ontwikkeld om astronauten tijdens de lancering te ondersteunen.

Medium Sensation

Elk Sensation matras is voorzien van een unieke constructie die gebaseerd is op twee soorten Tempur materiaal. Tempur Dynamic Support materiaal voor bewegingsgemak en extra stevigheid en exclusief Tempur materiaal voor flexibiliteit en comfort in de laag die zich het dichtst bij je lichaam bevindt.

Exclusief Tempur materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule
en ontwikkeld is door NASA om astronauten te ondersteunen tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar jij die nodig hebt.

Tempur Medium Sensation matras bij Nijhof

Tempur Firm Original matras bij Nijhof

Firm Original

Elk matras uit de Tempur Original collectie gebruikt Tempur materiaal, dit materiaal reageert op de temperatuur, de vorm en het gewicht van je lichaam, zelfs als je 's nachts beweegt, waardoor je matras altijd perfect bij je past.

Exclusief Tempur materiaal, dat vervaardigd wordt volgens een geheime formule
en ontwikkeld is door NASA om astronauten te ondersteunen
tijdens de lancering, biedt de hele nacht steun waar jij die nodig hebt.

Micro-Tech Hybrid

De Micro-Tech collectie is ontworpen door Tempurs beste Deense ontwerpers en ingenieurs, om je de kwaliteit te bieden die je van Tempur verwacht. Ontdek eenvoudig onderhoud van uw producten met onze stijlvolle, wasbare hoezen en het niet hoeven draaien van uw matras.

Tempur materiaal is ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van jouw lichaam en om bewegingen te absorberen om zo de druk op de juiste plaatsen te ontlasten.

Tempur Micro-Tech Hybrid matras bij Nijhof

 

Een bed nodig voor je matras?