Tempur: ergonomische kussens

De ergonomische hoofdkussens bieden optimale ondersteuning en comfort en zijn speciaal ontworpen om je hoofd-, nek- en schouders te ontlasten.

Tempur Original hoofdkussen bij Nijhof

Original hoofdkussen

Het Tempur Original hoofdkussen is ontworpen voor stevigheid en een compromisloze ondersteuning van je nek. Het kussen wordt aanbevolen voor slapers die behoeften hebben aan een meer therapeutische slaaphouding, om bijvoorbeeld nek- of rugklachten te verminderen. Het kussen is leverbaar in diverse maten, zodat je de maat kunt kiezen die het beste bij jou past.

Het hoofdkussen heeft een unieke vorm die de natuurlijke rondingen van je lichaam volgt. Het ergonomisch ontwerp zorgt voor uitlijning van de ruggengraat voor comfortabele ondersteuning van je hoofd en nek.

Millenium hoofdkussen

Het Tempur Millennium hoofdkussen is perfect voor rug- en zijslapers. Het hoofdkussen kenmerkt zich door de gebogen rand, welke zorgt voor de juiste steun en houding van de nek, of je nu op je rug of op je zij slaapt. Bovendien biedt het hoofdkussen drukontlastende ondersteuning.

Het Millennium hoofdkussen is ontworpen met een gebogen rand en inkeping in het midden die je nek precies omsluit en ondersteunt. Het loop licht af naar achter, zodat het goed aansluit op je nek en schouders wanneer je op je rug slaapt.

Tempur Millenium hoofdkussen bij Nijhof

Tempur Symphony hoofdkussen bij Nijhof

Symphony hoofdkussen

Een uniek kussen dat flexibel comfort en ondersteuning biedt voor rug- en zijslapers.

Dit kussen heeft zachte ronde randen en een dikker profiel dat de natuurlijke welvingen van je lichaam volgt. Zijslapers kunnen de meest comfortabele positie voor hun hoofd, nek en schouders vinden op dit veelzijdige kussen.

Sonata hoofdkussen

De unieke welving van de Sonata is ontworpen voor actief comfort voor jehoofd en nek wanneer je 's nachts van zijde wisselt.

Het kussen is zo gevormd dat deze je nek en schouders knuffelt, zelfs als je 's nachts van zijde wisselt. De Sonata is voorzien van Tempur Super Soft materiaal voor een heerlijk zacht gevoel.

Tempur Sonata hoofdkussen bij Nijhof

Tempur Ombracio hoodskussen bij Nijhof

Ombracio hoofdkussen

Een zacht kussen dat speciaal is ontworpen voor buik- en zijslapers.

Het zachte Tempur materiaal in het kussen maakt het knuffelen ervan heel bijzonder. Dankzij de unieke vorm kun je je handen gemakkelijk onder het kussen plaatsen zodat je de hele nacht comfortabel slaapt.

 

Een bed nodig bij je kussen?