Tegels en plafond

Badkamer tegeltrend

Op de vloer en aan de wand zien we steeds meer groot formaat badkamertegels. Prachtig in patroon, afgewisseld met andere formaten en materialen. Ook weer veel contrasten tussen licht en donker, mat en glanzende badkamertegels. Ook de link met de natuur is een belangrijke trend en blijft de keramische tegel zeer populair.

Soorten badkamertegels

Badkamer tegels bepalen voor een groot deel de sfeer in je badkamer. Of je nu kiest voor natuursteen, vierkante of juist langwerpige badkamertegels. Natuurlijk is een witte tegen prachtig zijn, maar in onze showroom nemen we je graag mee op ontdekkingsreis langs materialen, kleuren, bewerkingen en patronen. Doordat iedere tegel zijn eigen kleur heeft en dit niet online goed weer te geven is,  zijn onze tegels niet online verkrijgbaar. Je vindt bij ons in Baarn de actuele collecties van diverse bekende A-merken en hoogwaardige badkamertegels voor zowel, vloer, wand al plafond.

 

Mozaïek tegels voor elke woonruimte

Wij hebben een uiteenlopend assortiment mozaïek tegels in het assortiment. Een ontwerp met verschillende kleuren of eenkleurig, zelfs van natuursteen of glasmozaïek. Mozaïek sfeer in je badkamer, maar ook voor in je keuken.

Mozaïek matjes voor zowel wand als vloer

De tegelmatjes kunnen zowel als wandtegel dan wel als vloertegel gebruikt worden. Dus of je nou mozaïek wandtegels in je keuken wilt of mozaïek vloertegels in je badkamer, het is allemaal mogelijk! De matjes zijn maatvast en zuiver haaks, hierdoor zijn ze eenvoudig te realiseren. Meer weten? Kom langs in ons woonwarenhuis en we helpen je graag verder met al je vragen en wensen.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs