Stage lopen bij Nijhof

Bij Nijhof werken we samen als één groot team, ook de stagiaires vallen hieronder! We zoeken enthousiaste en gedreven studenten die het huidige Nijhof team komen versterken en op alle afdelingen te hulp schieten. Bekijk de vacatures en solliciteer!

Wil jij stage lopen in de ideale woonwereld?

Nijhof staat al jaren bekend als een goed leerbedrijf met motiverende interne stagebegeleiders. Bijvoorbeeld Hille, die is uitgeroepen tot praktijkopleider van het jaar 2019 in de provincie Utrecht! Ook zijn wij benoemd tot Erkend Leerbedrijf.

Ieder half jaar lopen er tientallen stagiaires van diverse opleidingen stage in onze winkel en op kantoor. Van styling tot logistiek, van verkoopadviseur tot administratief medewerker en van technische dienst tot marketingcommunicatie.

Toon jij initiatief? Ben je enthousiast en niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben jij dienstverlenend, representatief en de beleefdheid zelve? En het belangrijkste, wil jij werken bij in de ideale woonwereld? Mooi! Want dan pas je goed bij ons.

Neem hieronder contact met ons op om alles voor jouw droomstage te regelen.

Stage lopen bij Nijhof

Neem contact op!

Hilda van de Groep
035-5486169
sollicitatie@nijhofbaarn.nl

Nijhof als werkgever

Praktijkopleider van het jaar

Hille Beekhuis verzorgt al jaren de marketing voor onze winkel, dat kan hij natuurlijk niet alleen en daarom werken er altijd veel stagiaires met ons mee. De taart kan aangesneden worden en de champagne mag open, want Hille is uitgeroepen tot praktijkopleider van jaar 2019 in de provincie Utrecht! Dat is nog niet alles, want hij is ook nog in de running om de beste van heel Nederland te worden.

Meer weten over Nijhof als werkgever? Dat kan met de knop hieronder!

Stage lopen bij Nijhof

Op de sollicitatieprocedure is ons sollicitatieprotocol van toepassing, klik hier voor het sollicitatieprotocol van Nijhof.