Spiegelverlichting

Voordat je de wastafel gaat plaatsen is het belangrijk om te bekijken hoe de plek gesitueerd is ten opzichte van het raam. Het prettigste is namelijk dat het daglicht van de zijkant komt en niet van de achterkant, omdat de weerkaatsing van zonlicht in de spiegel niet fijn is.

Verlichting wastafel spiegel

Wij raden je aan een extra spiegelverlichting te installeren die apart schakelbaar is, omdat je deze verlichting niet constant nodig heeft. Dit kun je op verschillende manieren doen bijvoorbeeld door een spiegel met verlichting, een spiegelkast met verlichting of losse verlichtingselementen naast de spiegel.

Tip: Maak je gebruik van plafondspots in je badkamer? Plaats deze dan zodanig dat je eigen schaduw niet in de spiegel valt.

Een spiegellamp (ook wel spiegelverlichting genoemd), vind je bij woonwarenhuis Nijhof in Baarn in vele kleuren, merken en met verschillende soorten lampen. Zo kun je kiezen voor spiegelverlichting met een gloeilamp, halogeenlamp of met een LED-lamp.

Bij een spiegel in de badkamer is het belangrijk dat je genoeg verlichting hebt zodat je in de ochtend of in de avond volledige zicht heeft bij het verzorgen van jouw gezicht. Spiegelverlichting helpt je niet alleen bij uw verzorging, maar draagt ook bij aan een goede sfeer in de badkamer.

Tip: Een brede lijnverlichting boven of beter nog; aan beide zijkanten van de spiegel vermindert de schaduw op je gezicht.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs