Regendouche

Een regendouche is een douche die met relatief weinig waterverbruik een heerlijke regenbui in de douche kan realiseren. Zorg ervoor dat je de juiste ketel hebt, want een regendouche moet ook daadwerkelijk als een tropische stortbui aanvoelen. Ervaar nu in je eigen badkamer extra veel doucheplezier met een zachte, volumineuze regendouche!

Soorten regendouches

Ben je op zoek naar een regendouche achter de muur, op de muur of juist vanuit het plafond? Wij hebben een ruime keuze regendouches in diverse soorten en maten waaruit je kunt kiezen zoals de Hansgrohe Raindance of de Grohe Rainshower. Bekijk voor een optimale ervaring ook de Smartcontrol van Grohe.

Een douche ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw douche ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak om je wensen vrijblijvend door te spreken. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs