Raamdecoratie: op maat voor ieder raam

Op zoek naar maatwerk raamdecoratie? Kom eens langs in onze shop van Vivante Bekenkamp. Wij hebben topmerken als Luxaflex en Sunway. Onze specialisten geven je graag advies op maat. We dress your home!

Vivante Bekenkamp raamdecoratie bij Nijhof

 

Ruime collectie raambekleding

Van rolgordijnen tot Duette Shades en van houten jaloezieën tot horren, je vindt het allemaal in de shop van Sunway en Gallery Shop van Luxaflex. Deze raamdecoratie wordt op maat gemaakt en door de adviseurs van Vivante Bekenkamp ingemeten. Bovendien wordt alles vakkundig geplaatst zodat je zeker weet dat het nog vele jaren mooi blijft hangen.

 

Vraag advies aan!

Je vindt de shop van Vivante Bekenkamp op de begane grond. Maak een afspraak via 035 303 8111 of stuur een mail naar info@vivante-bekenkamp.nl. Zonder afspraak langskomen ka natuurlijk ook. We helpen je graag!

Raamdecoratie van Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Duettes en plissé shades

Dankzij dertig jaar continue ontwikkeling van de bijzondere celstructuur van Duette® Shades zorgt deze op natuurlijke wijze voor subtiele filtering van het daglicht, regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik.

Elke woning is anders: onze Duette® Shades en Plissé Shades raambekleding worden op maat gemaakt, ook in verschillende schuine en ronde vormen! Onze klassieke A++ energieklasse Duette Shades® Architella®-stoffen ondersteunen het milieu, net als onze nieuwe Eternity-stoffen met 40% gerecycled polyester en bovendien houden ze de kou in de winter buiten.

Raamdecoratie van Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Houten en aluminium jaloezieën

De Luxaflex® serie houten jaloezieën bestaat uit prachtig hardhout en modern imitatiehout voor een fraaie look en hoge duurzaamheid. Onze aluminium jaloezieën variëren van klassiek, gestroomlijnd aluminium tot super matte tinten. Kies prachtige natuurlijke nerven, een geschilderde look in strakke grijstinten of trendy felle kleuren. Maak de look helemaal af met onze geraffineerde, subtiele bovenrails of speel met decoratieve banden om een contrast of opvallende kleur toe te voegen. Onze jaloezieën zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, van 16 mm tot 70 mm, zodat je het perfecte design kunt kiezen. Bovendien gebruiken wij FSC-gecertificeerd hout afkomstig van duurzame houtkap.

Raamdecoratie van Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Rolgordijnen

Wij denken groots. Onze rolgordijnen zijn in extra grote maten verkrijgbaar voor stijlvolle ultrabrede ramen en patiodeuren. Daarnaast zijn rolgordijnen ook geschikt voor dakramen en in slaapkamers ter verduistering. Onze stoffen met Dustblock® afwerking maken je nieuwe rolgordijnen vocht- en stofwerend, zodat ze langer mooi blijven. Ideaal voor badkamers en keukens.

Met onze stijlvolle Twist® rolgordijnen, een moderne variatie op het klassieke rolgordijn, pas je de sfeer en lichtinval naar wens aan. Glimmende geweven patronen, luchtige transparanten en strakke effen kleuren: maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod van stoffen om je ideale design te creëren. Van krachtige strepen tot grafische accenten en stippenpatronen, je vindt altijd een ontwerp dat bij je stijl past.De Twist® ClearView™ rolgordijnen zijn onze nieuwste innovatie en hebben fijne, transparante stroken voor een helder en scherp zicht op de buitenwereld. De ondoorzichtige stroken overlappen de transparante ClearView™ stof, zodat je het zicht naar buiten en de privacy kunt aanpassen aan je stemming en behoeften.

Raamdecoratie van Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Silhouette shades

Lichtvriendelijke, lichtdoorlatende stoffen. De stijlvolle Silhouette® Shades verdelen licht gelijkmatig over de kamer. Kantel de lamellen om meer of minder licht binnen te laten, terwijl het felste licht wordt weggefilterd. Wil je privacy creëren en inkijk voorkomen? Kantel de lamellen dan volledig. Onze unieke stoffen voor de Silhouette Shades temperen het zonlicht, zodat de warmteafgifte met 25% wordt verminderd en bij gesloten shades 99% van de uv-straling wordt geblokkeerd. Zo blijven je meubels, vloeren en decoratie-elementen beschermd.

Raamdecoratie van Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Verticale jaloezieën

Ons exclusieve aanbod verticale jaloezieën omvat geperforeerd aluminium, getextureerde transparante stoffen en panelen van pvc om een grote verscheidenheid aan designeffecten en stijlen te creëren. Ook wij hebben hart voor het milieu. Met onze raambekleding regel je warmte- en lichttoetreding, zodat je woning energie-efficiënter wordt. Wij gebruiken verantwoorde materialen zoals Cradle to Cradle Certified™ lamellen van 98% gerecycled aluminium. Vraag de verkoper om milieubewuste mogelijkheden voor je woning.

Raamdecoratie van Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Vouwgordijnen

Je huis een luxueuze en sfeervolle uitstraling geven? Wij maken vouwgordijnen volledig op maat en geconfectioneerd naar jouw wensen. Je hebt keuze uit onze ruime collectie gordijnstoffen, van transparante stoffen tot verduisterende stoffen. Zo is een vouwgordijn naast sfeervol ook heel praktisch voor bijvoorbeeld een slaapkamer.

Details zijn voor ons heel belangrijk. Zo gebruiken wij alleen kamerhoge stoffen zodat er geen verticale naden in het vouwgordijn zichtbaar zijn. Mag het vouwgordijn wat nonchalant ogen? Dan leveren wij het vouwgordijn zonder baleinen. Wil je de raambekleding modern en strak laten ogen? Dan kies je voor de optie Segmenta.

Raamdecoratie van Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Elektrische bediening

Bedien je raamdecoratie nu overal waar je bent, of laat het bewegen op zelf ingestelde tijden. Luxaflex Powerview Automation is een draadloos systeem, waarmee je alle raamdecoratie bedient via een afstandsbediening of een app. Bovendien kun je de app koppelen met onder andere Amazon Alexa, Apple Homekit en Google Assistant. Zelfs met je eigen stem kun je nu dus de raamdecoratie bedienen. Gemak dient de mens!

 

Meer weten?

Kom eens langs! Je vindt de shop van Vivante Bekenkamp op de begane grond, links van de ingang. Je kunt ook een afspraak maken via 035 3038 111 of stuur een mailtje naar info@vivante-bekenkamp.nl. Vul je liever het formulier hieronder in? Dat kan ook! Dan neemt onze partner Vivante Bekenkamp zo snel mogelijk contact met je op.

Neem direct contact op