Alles over Nijhof

Dé winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken

Over Nijhof

Vergeet de winkelstraten met meer van hetzelfde en skip vooral de emotieloze bouwcentra. Kom gewoon lekker naar Nijhof in Baarn, dé winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken!

Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: er is een kinderspeelplaats en een La Place restaurant, dus kids kunnen mee en de lunch is geregeld. Kortom, met 80.000 kwalitatieve bouw- en woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vriendelijk, vakkundig advies hebben we alle ingrediënten in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Wij zorgen ervoor dat jij je thuis voelt in jouw huis

Ook al lijkt (woon)winkelen iets wat je overal kunt doen, toch kom je ergens vaker terug als je op je gemak kunt shoppen en goed wordt geholpen. Daarom garanderen we je aantal belangrijke punten waar wij en jij veel waarde aan hechten.

1. Altijd het beste advies, de beste service en de beste kwaliteit

Voor ons is het allerbelangrijkst dat je tevreden bent. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze services tot in de puntjes zijn geregeld en dat je voor echt alles bij ons terecht kunt.
Maar, naast services is er nog iets even zo belangrijk. Want niets is zo fijn als een eerlijk en verhelderend advies als je bezig bent met je huis. Ons team helpt je graag verder en zorgt dat je tevreden de winkel uit loopt.

2. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

  • Heb je een vraag, tip of klacht, neem dan contact met ons op
  • Wil je weten wanneer je bestelling bezorgd wordt, klik hier
  • Lees hier alles over BTW- teruggave voor internationale klanten
  • Onze algemene voorwaarden vind je hier

3. Jouw privacy staat voorop

Meer over ons cookiebeleid waar je precies kunt nalezen hoe wij met jouw gegevens omgaan.

woonwarenhuis Nijhof
Minervaweg 3
3741 GR Baarn
035 5486111

ingeschreven bij Kamer van Koophandel in Amersfoort als:
Nijhof Zelfbouw Baarn B.V.
onder nummer 31027734
BTW-nummer: NL006764642B01

ONZE MERKEN

Nijhof… de ideale woonwereld bestaat

Alle topmerken onder één dak

Alles voor je huis!

Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: we hebben een kinderspeelplaats en een La Place restaurant dus kids kunnen mee en de lunch is geregeld. Dat zijn wij: woonwarenhuis Nijhof.
Kortom, met meer dan 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vakkundig advies hebben we alles in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Lekker rondlopen en sfeerproeven

Heb je behoefte aan advies van een woonprofessional? Een second opinion op jouw woonvisie? Of zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan? Want je hebt geen tijd? Je wilt geen gedoe?
We begrijpen dat. Daarom helpen we je met personal shoppers en interieuradvies. Of, sterker nog, we nemen je alles uit handen omdat onze projectleider jouw hele woonproject op zich neemt. Vanaf sloop tot oplevering. Je mag het zeggen. We doen het voor je.