Opzetwastafel

Opzetwastafel bij Nijhof

 

Opzetwastafel

Een opzetwastafel is een wastafel die gemonteerd wordt op het wastafelblad of op het badmeubel. De opzetwastafel komt tegenwoordig steeds vaker voor. Dit komt doordat het een moderne maar ook traditionele uitstraling heeft.

De keuze voor een goede opzetwastafel is niet eenvoudig. U dient er voldoende aandacht aan te schenken, het is namelijk een echte eye-catcher voor uw badkamer. Je moet je keuze ook laten afhangen van de stijl van jouw badkamer. Heb je een moderne badkamer dan past daar een vierkante of rechthoekige opzetwastafel goed bij. Bij een klassieke badkamer kun je voor een ronde of ovale opzetwastafel kiezen.

Wil je dit eens rustig bespreken met een deskundig adviseur of wilt je nog meer advies? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom. Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder.

Hulp nodig bij het ontwerpen of verbouwen?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs