Onze woon- en leefstijlstudio

Wij geven je graag advies. Bijvoorbeeld over de inrichting van je volledige woning, of over de verlichting. Of misschien heb je wel een prangende vraag over één specifiek hoekje van je woonkamer, dan is een flitsadvies perfect voor jou. We kunnen eventueel ook álles voor je doen, dat noemen we totaalinrichting.

Kortom: kom je er bij je interieur niet helemaal uit? Dan zitten de stylisten van onze woon- en leefstijlstudio voor je klaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interieuradvies

Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En, wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als jij je woning wil (her-) inrichten. Onze ervaren stylistes helpen je graag en geven op maat gesneden advies in onze speciale woon- en leefstijlstudio. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken.

 

 

Flitsadvies

Het flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Dus loop je vast met de indeling van je woonkamer? Of kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren of twijfel je over de toepassing van je verlichting? Dan is ons flitsadvies precies wat voor jou.

 

 

Lichtadvies

Verlichting is misschien wel het meest onderschatte en tegelijk het moeilijkste onderdeel van je interieur. Ga daarom met ons om de tafel voor een uitgebalanceerd lichtadvies. Het is wel van belang om alvast wat huiswerk te doen: blader woonbladen en tijdschriften door om ideeën en inspiratie op te doen. Vorm voor jezelf een beeld van de sfeer die je wil creëren. En houd rekening met andere factoren, zoals de functie(s) van de ruimte en het budget dat je aan verlichting wil besteden.

 

Totaalinrichting door Nijhof

 

Totaalinrichting

Vaak heb je in grote lijnen wel een idee. Of weet je precies hoe je de keuken wil hebben, maar heb je totaal niet nagedacht over de woonkamer. Bij totaalinrichting nemen we alles uit handen. Wij kunnen namelijk de totale inrichting van een woning regelen en leveren: van een badkamer en de keuken tot de vloer of een open haard. We stellen je interieur samen en we richten alles in. Samen met jou natuurlijk. Oh, en we installeren alles ook voor je. Je hebt één aanspreekpunt voor styling, installatie en alles dat ertussen zit. Handig, toch?

 

 

 

Samen aan de slag

Eén aanspreekpunt, één studio. We beantwoorden al je vragen en gaan samen aan de slag om jouw ideale woonwereld te creëren. Want wij helpen je stap voor stap met al je woonwensen.

Contact
Neem contact op met de interieurstylisten van onze woon- en leefstijlstudio.

telefoon: 035 5486 242
e-mail: wls@nijhofbaarn.nl

Nog wat extra's

In onze woon- en leefstijlstudio geven we niet alleen advies. We geven ook workshops, we bieden een personal shopper aan en we doen styling op locatie.

Workshops
In onze studio geven we de workshop interieurstyling. Deze geven we eens per twee maanden. Tijdens deze workshop gaan onze stylisten samen met jou aan de slag en voorzien ze je van de laatste trends en handige tips en tricks. Leuk, nuttig én inspirerend.

Personal shopper
Vind je het lastig om de juiste producten bij elkaar te vinden? Ga dan winkelen met één van onze personal woonshoppers. Zij helpen je keuzes te maken en producten te selecteren die passen bij jouw interieur. Inspirerend en ontzettend gemakkelijk.

Styling op locatie
Heb je binnenkort je housewarming maar wil je nog eventjes de puntjes op de i zetten? Ga dan voor styling op locatie. Onze stylisten komen dan persoonlijk langs om jouw interieur nog net dat beetje extra te bezorgen. Zo worden jouw gasten straks weggeblazen.

Neem direct contact op!