Onze oliebollen bekroond met goud

Jaarlijks worden er ongeveer 60 tot 80 miljoen oliebollen gegeten in Nederland. Tussen deze oliebollen zitten goede en slechte oliebollen. Het Nederlands Bakkerij Centrum beoordeelt oliebollen op diverse aspecten zoals smaak, structuur en vulling. Oliebollen die voldoen aan hoge standaarden worden bekroond met goud.

Met goud bekroond

De oliebollen van De Poorter's Gebakkraam, met ons parkeerterrein als standplaats, zijn ook beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Op alle geteste aspecten werden de cijfers 8 en 9 (op een schaal van 10) behaald. Met deze uitstekende score werden de oliebollen bekroond met goud! Daarmee bevindt onze oliebollenkraam zich in een select gezelschap. En daar zijn wij trots op.

20 jaar

De gebakkraam van De Poorter staat al 20 jaar op ons parkeerterrein. In de zomermaanden wordt er ijs verkocht maar vanaf medio oktober transformeert de ijskraam in een echte Hollandse oliebollenkraam. Het assortiment van de oliebollenkraam bestaat behalve uit oliebollen ook uit appelbollen, krentenbollen, rumrozijnbollen, bananenbollen en berlinerbollen. Maar je kunt er ook terecht voor appelbeignets en warme wafels.