onze aanbiedingen

Profiteer t/m zondag 25 maart van onze aanbiedingen. Een gedeelte van deze aanbiedingen zijn zogenaamde groepskortingen. Er zijn ook 2 aanbiedingen waarbij het woord gratis een hoofdrol speelt. We hebben alle aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

gratis

gratis alle gordijnstof op maat gemaakt
We hebben flinke keus uit de meest uiteenlopende stoffen van diverse merken, materialen, kleuren en dessins. Bovendien helpen onze ervaren adviseurs je graag met raad en d(r)aad. Kom daarom naar onze afdeling Raamdecoratie op de begane grond en profiteer. Let op; actie geldig t/m 
Klik hier voor alle actievoorwaarden

gratis All in House service
Je ontvangt t/m zondag 25 maart, bij aankoop van een bank of stoel, de gratis All In House service t.w.v. minimaal 50,-. Dat betekent maar liefst 5 jaar zorgeloos genieten van je nieuwe zitmeubel dankzij professionele service en garantie. Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst biedt All In House service een oplossing.

groepskortingen

15% korting op alle kapstokken
Je vindt onze kapstokken, zowel de hangende als de staande modellen, op de afdeling Meubels op de 1e verdieping.

15% korting op alle shutters

 20% korting op alle badkameraccessoires van Geesa
Geesa staat voor design. Van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing. Je vindt Geesa op onze afdeling Badkamers op de 1e verdieping.

20% korting op alle inbouwspots
Ons brede assortiment aan inbouwspots bestaat uit de merken Philips, Paulmann en Lucide. Je vindt de spots op de afdeling Verlichting op de begane grond. 

groepskortingen

20% korting op alle PVC vloeren
Een PVC vloer heeft weinig onderhoud nodig en trekt niet krom omdat het bestand is tegen vocht. Dit maakt het schoonmaken ontzettend handig! Bovendien zijn pvc vloeren ideaal op vloerverwarming en hebben een aangenaam loopgeluid. Je vindt de PVC vloeren op de afdeling Deuren en Parket op de begane grond.

20% korting op alle matten
Zowel matten op de rol als standaard matten. Je vindt ons assortiment matten op de begane grond.

20% korting op alle kluizen
De kluizen van diverse kwaliteitsmerken zijn volledig beschermd tegen inbraak en brand. Je vindt onze kluizen op de afdeling IJzerwaren op de begane grond.