Online tuin- en interieurontwerp

Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Of de tuin? Allemaal vragen die aan de orde komen als gaat (her-) inrichten. Onze ervaren stylistes helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken.

We bieden je nu de mogelijkheid voor een interieur- of tuinontwerp ‘op afstand’ onze ontwerpers gaan dan online met je aan de slag. En t/m zondag 3 mei is dat extra voordelig.

Styling en advies online

Vragen over indeling, stijlrichting, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur of tuin? Wil je advies bij de totaalinrichting van één ruimte (alles nieuw of juist in combinatie met persoonlijke spullen)? Of zoek je hulp bij de totaalinrichting van je gehele huis of tuin (nieuw of bestaand)?  

Maak een afspraak voor een online adviesgesprek met een van onze professionals. Zij gaan samen met jou aan de slag voor jouw ideale woon- of tuinplaatje. Met als doel dat het een bijdrage levert aan jouw woon- en leefstijl. In totaal duurt zo'n advies duurt 1½ uur en kost €100,-. Je ontvangt t/m zondag 3 mei €20,- korting en betaalt slechts €80,-.

Interieurontwerp bij Nijhof

Afspraak maken

Deze investering verdien je terug. Niet alleen vanwege een uitgebalanceerd en gericht advies. Maar ook vanwege de bijbehorende voordeelcoupon die je bij dit eerste adviesgesprek ontvangt. Dit voordeel is: na besteding van €650,- in ons woonwarenhuis ontvang je een gratis Nijhof cadeaucheque t.w.v. €100,-. Interesse? Mail onze stylisten voor meer informatie of een afspraak op wls@nijhofbaarn.nl We gaan graag voor je aan de slag.

Uiteraard is het ook mogelijk om 3 uur advies te reserveren. En voor een interieur- of tuinplan voor het hele huis maken we gefaseerde afspraken. Afgestemd op jouw woning, jouw wensen en jouw leefstijl. 

Interieurontwerp bij Nijhof