Online interieuradvies

Nu je veel thuis zit is het extra belangrijk om je echt goed thuis te voelen. Maar bij ons binnenlopen voor advies zit er nu helaas niet in. Net als vele andere winkels is ons woonwarenhuis tijdelijk gesloten. Maar we staan wel online voor je klaar! Onze ervaren stylistes geven je graag online advies. Maak hiervoor een afspraak via wls@nijhofbaarn.nl.

Digitaal advies

Vragen over indeling, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur? Wil je advies bij de inrichting van één ruimte, zoek je hulp bij de totaalinrichting van het hele huis of alleen kleuradvies? 

Maak een afspraak voor een online adviesgesprek met één van onze professionals. Zij gaan dan aan de slag met jouw persoonlijke situatie, woonwensen en vragen. Met als doel het ideale thuisgevoel te creëren.

Een online adviesgesprek van 1,5 uur en kost €100. Deze investering verdien je terug door de voordeelcoupon die je van ons ontvangt: bij besteding van €750 in ons woonwarenhuis ontvang je €100 korting. Deze is in ons woonwarenhuis te besteden zodra deze weer open is. Een korter gesprek is eventueel ook mogelijk.

 

Interieuradvies van Nijhof

Interieuradvies van Nijhof

 

Maak een afspraak

Lijkt dit je wel wat? Neem dan contact op met ons via 035 548 6242 of stuur een mail naar wls@nijhofbaarn.nl dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. Het gesprek zal op het afgesproken tijdstip plaatsvinden via Microsoft Teams. Tot dan!