Onderbouwwastafel

Onderbouwwastafel

Bij een onderbouwwastafel heb je geen overhangende rand of naad bij je wasbak. Dit komt doordat de onderbouwwastafel gelijmd wordt onder de opening van het badmeubel. Een onderbouwwastafel geeft ook in kleine badkamers een ruim gevoel en zorgt voor een strak uiterlijk. Een onderbouwwastafel is leverbaar in keramiek, plaatstaal of roestvrijstaal. Uiteraard zijn ze er ook nog in diverse kleuren, vormen en maten.

Dit zorgt ervoor dat je een ruime keuze heeft, maar dat het lastig kan zijn om te bepalen welke onderbouwwastafel nu bij jouw badkamer past. Wij willen je daar graag bij helpen.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs