Nijhof, nijntje en Make a Wish

Spaar t/m zondag 1 september 2019 voor superzachte nijntje knuffels!

Nijntje Miffy bij Nijhof

Sparen voor nijntje

Spaar t/m zondag 1 september 2019 voor nijntje knuffels! Bij elke besteding van €10,- ontvang je een speciale nijntje stempel. Spaar mee want binnen de kortste keren heb je een volle spaarkaart in handen. En daarmee een iconische knuffel.

Je kunt de spaarkaarten inleveren t/m zondag 29 september 2019.

Nijhof en Nijntje

Een volle spaarkaart

Met één volle kaart van 25 stempels mag je een nijntje knuffel van 23cm uitzoeken. De kleine zachte knuffel is beschikbaar in velours en ribstof met in totaal 15 verschillende kleuren!

Nijntje Miffy bij Nijhof

Drie volle spaarkaarten

Met drie volle kaarten van (in totaal) 75 stempels mag je een nijntje knuffel van 50cm uitzoeken. Deze grote en heerlijk zachte ribstof knuffel is beschikbaar in drie verschillende kleuren!

Nijntje Miffy bij Nijhof

 

BEKIJK ONZE NIJNTJE COLLECTIE

 

 

Nijntje Miffy bij Nijhof

Nijntje Miffy bij Nijhof

Nijntje Miffy bij Nijhof

Nijntje Miffy bij Nijhof

 

 

Wil je de knuffel niet? Wij doneren hem!

Als je zelf geen bestemming voor je Nijntje knuffel weet, dan doneren wij deze aan de Make a Wish Foundation; een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

Make a WishOnderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer hoop en vertrouwen geeft, en blijvend impact heeft. Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. En dat impact heeft vanaf het moment van kennismaken tot lang na de wensvervulling. Zo worden herinneringen gemaakt die een leven lang mee gaan.

De Make a Wish Foundation, gevestigd in Hilversum, heeft toegezegd dat de knuffels aan kinderen met een levensbedreigende ziekte worden uitgereikt. Maar ook aan de broertjes en zusjes van deze patiëntjes omdat deze groep kinderen veel te verwerken krijgen. Een beetje extra aandacht, in de vorm van een Nijntje knuffel, is dan meer dan welkom.

Voorwaarden

 • De spaaractie start op vrijdag 7 juni 2019 en eindigt op zondag 1 september 2019.
 • Een volle spaarkaart kan verzilverd worden t/m zondag 29 september 2019.
 • De spaaractie geldt niet in onze webwinkel.
 • Aankopen hebben betrekking op artikelen uit ons assortiment. Aankoop van de Nijhof cadeaukaart is uitgesloten van de spaaractie.
 • De spaaractie geldt voor aankopen die tijdens de actieperiode worden betaald.
 • Services, diensten en arbeidskosten zoals inmeet-, leg-, installatie-, zaag- en bezorgkosten zijn uitgesloten van de spaaractie.
 • Aankopen bij ons La Place restaurant, Tempur, Bollée tassen&koffers, Thuiszorgwinkel en Verandi zijn uitgesloten van de spaaractie.
 • Aangezien wij bij thuisbezorging werken met een externe partner is het ontvangen van stempels via deze partij niet mogelijk. Betaal daarom aankopen vooraf en volledig in ons woonwarenhuis.
 • De spaaractie geldt niet voor orders die vóór vrijdag 7 juni 2019 zijn afgesloten.
 • Het retourneren van aankopen is alleen mogelijk met originele kassabon en tegen inlevering van de ontvangen spaarkaart met het aantal stempels dat de waarde van het geretourneerde artikel vertegenwoordigt.
 • Een volle spaarkaart is goed voor een knuffel van 23cm en met 3 volle spaarkaarten mag je er een van maar liefst 50cm uitkiezen (op = op)
 • Nijhof behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden aan te passen en/of de spaaractie op elk moment te beëindigen.

Nijhof en nijntje

Illustrations Dick Bruna @ copyright Mercis bv, 1953-2019

 

Dick Bruna bij Nijhof