Nieuwe woning? Geen stress!

We weten het: bij het inrichten van je nieuwe woning komt er heel wat op je af. Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Maar geen stress, wij helpen je daarbij. Op de manier die het beste bij je past.

Wil je een uitgebreid interieuradvies dat helemaal op jou gericht is? Regelen we. Wil je compleet begeleid worden, vanaf de kale tekening tot en met de complete installatie? Geen probleem. Wil je een personal woonshopper om efficiënt de laatste details bij elkaar te zoeken? Komt in orde. Is de tuin een nachtmerrie? Dan gaan we voor je aan de slag en maken op basis van jouw wensen een doortimmerd tuinplan. We doen het allemaal. Aan jou de keuze.

 

 Totaalinrichting


Voor steeds meer klanten zijn wij de complete ontzorger. Vanuit ons woonwarenhuis kunnen we namelijk de totale inrichting van je woning leveren: van badkamer, keuken en vloer t/m meubels haard en accessoires. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een kastenwand op maat voor je slaapkamer.

Technisch

Ons projectbureau coördineert alle technische werkzaamheden die binnen het project van de totaalinrichting nodig zijn: van loodgieter tot parketteur, van timmerman tot elektricien of maatwerk van onze meubelmaker.

Handig want zo heb je maar één aanspreekpunt. Hetzelfde geldt voor de factuur en de garantie.

Interieur en styling

Nog ver voor de montage van je keuken, badkamer, vloer of raamdecoratie gaan onze stylistes graag met je om tafel. Want ons projectbureau weet uiteraard alles van techniek en installatie, maar ook van interieur en styling. Samen maken we een plan voor de totaalinrichting van je woning (of een gedeelte ervan). Zo vertalen we jouw wensen en ideeën naar unieke, kant-en-klare woonoplossingen.

Creëer jouw ideale woonwereld


      

We hebben alles in huis om je compleet te ontzorgen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om één of een paar onderdelen van ons totale pakket te gebruiken. Niets moet, alles mag. We hebben het voor je op een rijtje gezet.

 Interieuradvies

Maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze professionals. Samen gaan jullie aan de slag, met jouw persoonlijke situatie, woonwensen en vragen als vertrekpunt. het doel? Een interieur dat volledig bij jouw woon- en leefstijl past.

Klik hier voor meer info.

 Lichtplan

Licht is misschien wel het meest onderschatte onderdeel van je interieur. En tegelijk ook het moeilijkste... Laat ons daarom een lichtplan maken. Een ervaren adviseur luistert goed naar je wensen en komt vervolgens met een kant-en-klaar persoonlijk plan.

Klik hier voor meer info.

 Tuinplan

Jarenlang genieten van je tuin? Je legt de basis met een persoonlijk tuinplan. En misschien wil je ook de aanleg, de styling en/of het onderhoud wel aan een ander overlaten. Wij verzorgen het hele tuintraject, in samenwerking Hollandstuin & Landschap.

Klik hier voor meer info.

 Personal woonshopper

Vind je het lastig om de juiste producten bij elkaar te vinden? Ga dan winkelen met één van onze personal woonshoppers. Zij helpen je keuzes te maken en producten te selecteren die passen bij jouw wensen. Niet alleen inspirerend, maar ook nog eens ontzettend makkelijk. Klik hier voor meer info.

 Stijlstudio's

Keuzestress of nog geen idee welke stijl bij je of jullie past? In onze stijlstudio's wordt kiezen een stuk eenvoudiger. We tonen je in deze studio's namelijk diverse inspirerende voorbeelden, helemaal afgestemd op de tends van nu. Wij laten je beleven welke stijl het meeste aanspreekt om daarna gezamenlijk het ideale interieur vorm te geven.

 Inspiratie

Van keukenkraan tot gordijn, van deurkruk tot wastafel; in ons woonwarenhuis vind je de meest uiteenlopende woonproducten. Volop inspiratie dus, op prikkelende wijze gepresenteerd in diverse woonwerelden met eigen thema's en noviteiten. Dompel je maar onder!

Bekijk onze blogs. We noemen ze blogs, maar het zijn gewoon inspirerende verhalen.

 Workshops

Wil je zelf ook wat doen in je nieuwe woning? Maar moet je je skills nog wat bijschaven? Volg dan een van onze klusworkshops in ons workshopatelier BEQWAAM. Van tegelzetten tot elektra aanleggen, van metselen tot stoelen stofferen: je kunt het straks allemaal.
Klik hier voor meer info.

Samen aan de slag

Eén aanspreekpunt, één plek. We beantwoorden al je vragen en gaan samen aan de slag om jouw ideale woonwereld te creëren. Want wij helpen je stap voor stap met al je woonwensen.

Contact
Neem contact op met de interieurstylisten van onze Woon- en Leefstijlstudio.
Astrid Bouwhuis: 035 5486 242
Denise Hofman: 035 5486 299
e-mail: woonleefstijlstudio@nijhofbaarn.nl

Tenslotte: nog gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Neem direct contact op met onze stylisten

 

Als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen, noviteiten en exclusieve nieuwsbrief acties? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.