Nieuwe woning? Geen stress!

We weten het: bij het inrichten van je nieuwe woning komt er heel wat op je af. Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Maar geen stress, wij helpen je daarbij. Op de manier die het beste bij je past.

Wil je een uitgebreid interieuradvies dat helemaal op jou gericht is? Regelen we. Wil je compleet begeleid worden, vanaf de kale tekening tot en met de complete installatie? Geen probleem. Wil je een personal woonshopper om efficiënt de laatste details bij elkaar te zoeken? Komt in orde. We doen het allemaal. Aan jou de keuze.

 

Flitsadvies

Ons flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Loop je vast met de indeling van je woonkamer? Kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren of twijfel je over de toepassing van je verlichting? Dan is ons flitsadvies (interieur, kleur of verlichting) precies wat voor jouZo'n flitsadvies duurt 45 minuten en kost €50.

 Totaalinrichting


Voor steeds meer klanten zijn wij de complete ontzorger. Vanuit ons woonwarenhuis kunnen we namelijk de totale inrichting van je woning leveren: van badkamer, keuken en vloer t/m meubels haard en accessoires. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een kastenwand op maat voor je slaapkamer.

Benieuwd naar een voorbeeld? Die zie je hieronder!

Interieuropdracht van Nijhof

 

De woonkamer

De wens van de klant was om van de royale, lege, witte woonkamer een stijlvolle, luxe ruimte te maken met veel sfeer.

De Tinfabriek bij Nijhof

 

De Tinfabriek

Deze fabriek in Naarden was tot halverwege 2017 nog volop bezig met het smelten en persen van tin en andere metalen.

Technisch

Ons projectbureau coördineert alle technische werkzaamheden die binnen het project van de totaalinrichting nodig zijn: van loodgieter tot parketteur, van timmerman tot elektricien of maatwerk van onze meubelmaker.

Zo heb je dus maar één aanspreekpunt. Hetzelfde geldt voor de factuur en de garantie.

Interieur en styling

Nog ver voor de montage van je keuken, badkamer, vloer of raamdecoratie gaan onze stylistes graag met je om tafel. Want ons projectbureau weet uiteraard alles van techniek en installatie, maar ook van interieur en styling. Samen maken we een plan voor de totaalinrichting van je woning (of een gedeelte ervan). Zo vertalen we jouw wensen en ideeën naar unieke, kant-en-klare woonoplossingen.

Interieurstyling bij Nijhof

Creëer jouw ideale woonwereld


      

We hebben alles in huis om je compleet te ontzorgen. Maar uiteraard is het ook mogelijk om één of een paar onderdelen van ons totale pakket te gebruiken. Niets moet, alles mag. We hebben het voor je op een rijtje gezet.

 Interieurontwerp

Maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze professionals. Samen gaan jullie aan de slag, met jouw persoonlijke situatie, woonwensen en vragen als vertrekpunt. het doel? Een interieur dat volledig bij jouw woon- en leefstijl past.

Meer informatie

 Lichtadvies

Verlichting is misschien wel het meest onderschatte en tegelijk het moeilijkste onderdeel van je interieur. Ga daarom met onze lampenexperts om tafel voor een uitgebalanceerd verlichtingsadvies.

Meer informatie

 Flitsadvies

Elk eerste weekend van de maand organiseren wij een flitsadvies. Dus heb je hulp nodig bij een specifiek probleem in je woning? Ga dan voor zo'n flitsadvies van 45 minuten met een van onze professionals. Onze interieurstylistes zitten al voor je klaar.

Meer informatie

 Personal woonshopper

Vind je het lastig om de juiste producten bij elkaar te vinden? Ga dan winkelen met één van onze personal woonshoppers. Zij helpen je keuzes te maken en producten te selecteren die passen bij jouw interieur. Inspirerend en ontzettend gemakkelijk.

Meer informatie

 Inspiratie

Van keukenkraan tot gordijn, van deurkruk tot wastafel; in ons woonwarenhuis vind je de meest uiteenlopende woonproducten. Volop inspiratie dus, op prikkelende wijze gepresenteerd in diverse woonwerelden met eigen thema's en noviteiten. Dompel je maar onder!

Onze blogs

 Workshops

Wil je zelf ook wat doen in je nieuwe woning? Maar moet jij je skills nog wat bijschaven? Volg dan een van onze klusworkshops in ons workshopatelier BeQwaam. Van tegelzetten tot elektra aanleggen, van metselen tot stoelen stofferen: je kunt het straks allemaal.

Evenementen

Interieurstyling bij Nijhof

 

Samen aan de slag

Eén aanspreekpunt, één plek. We beantwoorden al je vragen en gaan samen aan de slag om jouw ideale woonwereld te creëren. Want wij helpen je stap voor stap met al je woonwensen.

Contact
Neem contact op met de interieurstylisten van onze woon- en leefstijlstudio.
Astrid Bouwhuis: 035 5486 242
e-mail: wls@nijhofbaarn.nl


Tenslotte: nog gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Neem direct contact op!