Nespressomachine gekocht? Wij regelen de capsules.

Bij aanschaf van een koffiemachine van Nespresso zorgen wij er desgewenst voor dat je de volgende dag de capsules geleverd krijgt. Geen gedoe met het uitzoeken van bonnetjes en uploaden, wij doen het voor je. Een unieke service want dit wordt door slechts enkele Nespresso dealers in Nederland aangeboden.

Hoe werkt het?

Bij aanschaf van een Nespresso koffiemachine heb je de mogelijkheid om direct koffiecapsules te bestellen. Deze capsules vraag je online aan via een code die je ontvangt bij je aankoop.

In verband met de garantie adviseren wij om de koffiemachine direct online te registreren. Die registratie regelen wij voor je. Maar vanaf nu bestellen we ook meteen de capsules. Deze capsules worden in principe de volgende dag al geleverd op het gewenste adres. Het is niet meer nodig om zelf achter de pc uit te zoeken hoe de capsules besteld moeten worden. In plaats daarvan geniet je de volgende dag al van je kopje Nespresso koffie.

De Nespresso koffiemachines vind je in onze Kookshop op de 1e verdieping. Kom je een kopje Nespresso koffie proeven? We vertellen je er graag alles over.

Over Nespresso

Het Nespresso systeem draait om de unieke Nespresso capsules. De koffie blijft zo smaakvol en vers doordat het wordt verpakt in een zuurstofvrije aluminum capsule. Het blijft hierdoor tot maar liefst 1 jaar na productie vers en houdt het haar smaak.

Maar er is meer. In alle Nespresso machines wordt de capsule zo geplaatst dat de machine er met hoge druk, 19 bar, (bijna kokend) water door heen wordt geperst. Met deze hoge druk zorgt de espressomachine ervoor dat de smaak, body en créma van de espresso ontstaat.

De watertemperatuur is ook belangrijk. Deze is niet te heet, waardoor de koffie zou verbranden, en niet te koud zodat de rijke en volle smaak kan ontstaan.