Meubelwastafel

Meubelwastafel

Een meubelwastafel wordt vaak gecombineerd met een badkamermeubel en worden veel geplaatst in een smalle en strakke badkamer. Een meubelwastafel is eenvoudig te monteren doordat ze wat minder diep zijn gemaakt, dit zorgt ervoor dat er meer opbergruimte ontstaat onder de wastafel.

Met het gebruik van een meubelwastafel geef je jouw badkamer een strak en modern uiterlijk. Ook zorgt een wastafelmeubel bij kleine badkamers dat deze wat groter ogen.

Een meubelwastafel kiezen voor jouw badkamer is niet eenvoudig. Laat je daarom eens adviseren door een van onze deskundige adviseurs.

Model en uitvoering

Leidend bij je keuze voor de juiste wastafel is of je alleen bent of met meerdere mensen tegelijk in de badkamer bent. Dat twee wastafels, oftewel een dubbele wastafel hierbij twee keer zoveel ruimte innemen als een enkele, is al lang achterhaald.

Ruimte met een dubbele wastafel

Bij een dubbele wastafel is de gewenste hoeveelheid bergruimte belangrijk voor jouw keuze. Bij Baderie helpen we je graag de juiste keuze te maken voor de meest optimale dubbele wastafel.

Een badkamerruimte samenstellen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze experts