Maak van je huis de ideale Kerstwereld

December is dé feestmaand van het jaar. De maand dat we elkaar extra aandacht geven. De maand dat we samen zijn en elkaar verrassen met cadeaus, verhalen en toekomstdromen. December is ook een echte maand om thuis te zijn. Thuis met familie en vrienden. Aan tafel, in de keuken of lekker in een luie stoel. En dat begrijpen wij. Daarom hebben wij alles in huis om de feestdagen nóg mooier te maken. Laat je inspireren in onze kerstshow, vol met ultieme kerstartikelen en cadeautips voor onder de boom. Stap binnen in een wereld van genieten, beleven en geven!

Activiteiten in ons woonwarenhuis

De feestmaand december beleef je ook in ons woonwarenhuis. Behalve prikkelende en inspirerende presentaties, een keur aan gedekte tafels en een uniek assortiment kerstaccessoires organiseren we in de weekenden ook diverse activiteiten. 

De beste messenslijper van Nederland
Grote kans dat je deze maand vaker dan gemiddeld in de keuken staat om te kokkerellen voor familie en/of vrienden. Dan is wel van belang dat je messen in goede conditie zijn.
Kom daarom op zaterdag 8 december naar ons woonwarenhuis want professioneel messenslijper Johan Kunst is deze dag aanwezig om aan de slag te gaan met je botte scharen en messen. Meer info. 

Vuurwerk

  • Online voorverkoop t/m 24 december
  • Vuurwerkdemonstratie (datum volgt z.s.m.)
  • Verkoop op 28, 29 en 31 december

Kerstbomen en oliebollen
Dagelijkse verkoop van Kerstbomen op ons winkelplein en ook onze oliebollenkraam op ons parkeerterrein is elke dag open. 

Win een cadeaucheque t.w.v. 100,-

Op Tweede Kerstdag verstoppen we weer 3 gouden rendieren in onze winkel. Weet jij er één te vinden? Dan ontvang je een Nijhof cadeaukaart t.w.v. 100 euro. We zijn 2e Kerstdag open van 11 tot 17 uur. Lees verder.
Alvast succes met zoeken!

Onze kerstboom staat weer!

Naast onze kerstshow staat op ons winkelplein weer onze Kerstboom met feestelijke lichtjes. Wij zijn helemaal klaar voor de feestmaand.

Laat je inspireren in onze kerstshow

Voor de feestmaand hebben wij onze tuinmeubel showroom omgetoverd naar een kersthow. Een sfeervolle collectie vol versieringen en originele cadeaus voor onder de boom. 

Wat is december zonder cadeaus? De laatste maand van het jaar willen we elkaar verrassen met een origineel en betekenisvol geschenk. Maar soms is dat nog best wel een klusje. Wij helpen je graag en hebben daarom een selectie gemaakt met vrouwencadeaus speciaal voor haar en écht mannencadeaus speciaal voor hem.

Mannencadeaus

Vrouwencadeaus