Luxaflex Powerview Motorisation: de slimste raamdecoratie

 Met PowerView™ Motorisation van Luxaflex® wordt de mooiste raamdecoratie nu ook de slimste. Powerview is een nieuw gemotoriseerd bedieningssysteem van Luxaflex® waarmee je jouw raambekleding eenvoudig bedient via een afstandsbediening of via een App op je telefoon of tablet. Dit innovatieve draadloze systeem is volledig vooraf programmeerbaar en bedient alle PowerView™ gemotoriseerde raamdecoratie in je huis. Van één enkel raam tot in het hele huis, in perfecte harmonie. Allemaal naar je eigen wens.

draadloos

Het Powerview systeem werkt draadloos en is volledig vooraf programmeerbaar. Met dit systeem bedien je eenvoudig alle Powerview raamdecoratie; van één raam tot het gehele huis. Allemaal naar eigen wens. Bovendien is het Powerview systeem zo ingesteld dat deze kan reageren op daglicht. Zo herkent de Powerview Hub zonsopgang en -ondergang, waardoor de raambekleding automatisch in beweging komt en in de door jouw ingestelde ochtend of avond positie komt te staan.  
      

mogelijkheden

Lees alles over PowerView™ Motorisation van Luxaflex® in de uitgebreide brochure en/of bekijk de video om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden.

 

bediening

Bij Powerview zijn er diverse bedieningsmogelijkheden.

Pebble afstandbediening
Om te beginnen is er de Powerview Pebble afstandsbediening, een stijlvolle handbediening die toegang geeft tot het gehele Powerview systeem. Met één druk op de knop bedien je eenvoudig één of meerdere soorten raambekleding met Powerview. 

Wandbediening
De Wandbediening werkt hetzelfde als de Pebble, alleen zit de Wandbediening op een vaste plek in huis. 

Scene controller
Met de Scene controller kies je een geprogrammeerde scene uit, bijvoorbeeld: filmavond, koud weer, of nacht. Zo stel je eenvoudig je raambekleding in voor de juiste momenten! Voor het gebruik van een Scene controller heb je een 'hub' nodig. Uiteraard geven onze adviseurs je ook graag een persoonlijke demonstratie.

 

gebruik de Powerview app

Je kunt ook gebruik maken van de Powerview app. Met deze app bedien je via je smartphone of tablet de Powerview raamdecoratie in huis.                        

Het Powerview systeem is geschikt voor tablets en mobiele apparaten van Apple iOS en Android. Hiervoor is de Powerview Hub nodig; een apparaat dat via jouw netwerk verbinding maakt.