Lichtbronnen

Op deze pagina laten we zien welke categorieën lichtbronnen wij aanbieden.

Verlichting bij Nijhof

 

Lichtbronnen

Een lichtbron is een van de belangrijkste onderdeel van een lamp. Een andere bron kan de hele uitstraling van een lamp veranderen. Er zijn verschillende soorten lichtbronnen. Led filament, ledlampen, halogeenlampen en spaarlampen. Met de knop kun je meteen alle lichtbronnen in ons assortiment bekijken. Hieronder kun je al onze lichtbronnen per categorie bekijken.

 

Led filament

Led filament lichtbronnen bij Nijhof

Ledlampen

Ledlampen bij Nijhof

Spaarlampen

Spaarlampen bij Nijhof

 

Verlichting bij Nijhof

 

Waar moet je op letten?

Gezelligheid in huis begint bij goede verlichting. Verlichting koop je niet elke dag en dat kan de aankoop best lastig maken. IP-waarden, Lumen, Kelvin, wel of niet dimbare led. Waar moet je op letten bij de aankoop van een lamp, en wat betekenen al die begrippen? We leggen het in onze blog allemaal uit.

Lichtplan

 

Laat een lichtplan maken

De verlichting van een kamer is misschien wel een van de meest ingewikkelde onderdelen van het ontwerpen van jouw droominterieur. Daarom hebben we verschillende adviseurs en stylisten in onze winkel die jou hierbij kunnen helpen. Samen met jou gaan zij aan de slag om het lichtplan van je dromen uit te denken. Een perfect uitgelichte kamer, begint immers bij een perfect uitgekiend lichtplan. Maak dus snel een afspraak en laat je inspireren!

Neem direct contact op met één van onze adviseurs