Klantenwaardering

We bieden je de mogelijkheid om via Trusted Shops ons woonwarenhuis te beoordelen. Maar Trusted Shops biedt meer want het is de grootste Europese community voor veilig online winkelen. Iedereen kan zonder zorgen een aankoop doen bij een door Trusted Shops gecertificeerde webshop. Bovendien kan elke bestelling gratis worden verzekerd tot een waarde van € 2.500,– door middel van de gratis optie 'kopersbescherming'.

Keurmerk

De Nijhof webwinkel heeft het Trusted Shops keurmerk. Dat betekent dat wij uitgebreid zijn gecontroleerd en voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. Daardoor wordt jij als consument beschermd tijdens het online shoppen.

Kopersbescherming

De kopersbescherming waarborgt jouw online aankopen tot een bedrag van € 2.500,- per bestelling, indien niet wordt geleverd of geen terugbetaling wordt gerealiseerd. Na je aankoop heb je direct de mogelijkheid om de kopersbescherming te activeren. Dit is een gratis optie.

Beoordelingen van echte klanten

Beoordelingen bieden je een belangrijke oriëntatie tijdens het online shoppen. Op basis van de ervaringen die andere kopers reeds met onze winkel en/of product hebben, krijg je belangrijke informatie over de kwaliteit van de producten, de service, maar ook de levering.

Zelf een beoordeling schrijven over Nijhof

Als je een bestelling hebt geplaatst in onze webwinkel krijg je per e-mail een beoordelingsverzoek van Trusted Shops (dus niet van Nijhof) om je ervaringen met anderen te delen.