Keukenkraan

Kranen

Ben je aan het verbouwen of zijn de kranen in je huis simpelweg aan vervanging toe? Bij Nijhof helpen we je graag om jouw droomkeuken te realiseren. En daar horen natuurlijk perfecte keukenkranen bij die matchen met je interieur. Een mooie, praktische kraan is een van de meest essentiële onderdelen in jouw keuken of badkamer. Het is daarom erg belangrijk om een goede keuze te maken!

Type Kranen

We hebben een dermate uitgebreid assortiment kranen dat ook úw nieuwe kraan in ons assortiment ertussen zit! Wij hebben een ruim aanbod zodat er voor iedereen wel een keukenkraan, wastafelkraan, badkamerkraan, douchekraan, badkraan, inbouwkraan, watervalkraan of fonteinkraan bij zit. De kranen zijn beschikbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen uit diverse stijlen en in elke prijscategorie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een moderne kraan of juist naar een klassieke? Een verchroomde kraan of liever een met een rvs-look?

Inbouwkraan of opbouwkraan?

Na het bepalen van een stijl, komt de vraag of u een inbouw- of opbouwkraan wilt. Bij een inbouwkraan zijn alleen de essentiële onderdelen zichtbaar, de rest zit ingebouwd in de muur. Het inbouwen van een inbouwkraan is echter meer werk dan het monteren van een opbouwkraan en zal dan ook meer kosten met zich meebrengen. Wij faciliteren ook desgewenst de installatie van jouw keuken of badkamer. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze experts of kom langs in onze winkel zodat onze collega's je direct te woord kunnen staan.

De beste merken kranen

Nijhof levert alleen topkwaliteit. Zo vind je bij ons in Baarn bijvoorbeeld Grohe kranen, Hansgrohe kranen en nog veel meer. Ook voor een kokend water kraan van Quooker ben je bij ons aan het goede adres.

Weet je niet precies wat voor kraan je nodig hebt? Neem dan even contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag stap-voor-stap met al je wensen.

Een keuken of badkamer ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer of keukenontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts. 

Neem direct contact op met één van onze adviseurs