Keuco Plan Care

Ben je op zoek naar meer veiligheid en comfort in de badkamer, zonder in te leveren op design? Kies dan voor de ergonomische producten van Keuco Plan Care! Je maakt douchen dan elke dag weer tot een zinnelijke ervaring.

Keuco Plan klapzitting

Een pluspunt op het gebied van douchecomfort is de zitmogelijkheid. Want zittend douchen is buitengewoon comfortabel en veilig. In de Keuco Plan collectie is een opvallend mooie en elegante klapzitting opgenomen, die door zijn hoogwaardige materialen en perfecte afwerking onmiddellijk in het oog springt. De Keuco Plan klapzitting heeft een hoge belastbaarheid (150 kg) en een zacht met schuim gevuld zitoppervlak. De Keuco Plan klapzitting is verkrijgbaar in de kleuren zwartgrijs, lichtgrijs of wit en kun je daarom iedere badkamer toepassen.

Keuco Plan hoekoplossing

In de Keuco Plan collectie is ook een slimme hoekoplossing voor in uw doucheruimte te vinden. Het stijlvol vormgegeven relingsysteem dient niet alleen als douchestang, maar ook als stabiele handgreep en houder voor de inhangbare doucheklapzitting. Met de slimme en bijpassende hoeksponskorf is de douchehoek compleet.

Keuco Plan collectie

Het badkamerconcept Plan van Keuco is met ongeveer 500 afzonderlijke artikelen de meest omvangrijke serie. De kranen en accessoires combineren functionaliteit en esthetiek door veelzijdige mogelijkheden een hoogwaardig design. Talrijke douchezitting varianten in verschillende kleuren ronden het uitgebreide assortiment af.

Er kan gekozen worden uit klapzittingen met en zonder rugleuning. Wat deze producten gemeen hebben is een ergonomisch gevormd zitvlak.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs