Interieurontwerp

Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En, wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je je woning wil (her)inrichten. Onze ervaren stylistes helpen je graag en geven op maat gesneden advies in onze speciale woon- en leefstijl studio. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken.

Het advies

Vragen over indeling, stijlrichting, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur? Wil je advies bij de totaalinrichting van één ruimte (alles nieuw of juist in combinatie met persoonlijke spullen)? Of zoek je hulp bij de totaalinrichting van het hele huis (nieuw of bestaand)? Je bent in onze woon- en leefstijlstudio hiervoor aan het goede adres.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze professionals. Zij gaan met je aan de slag met jouw persoonlijke situatie, woonwensen en vragen. Met als doel dat het een bijdrage levert aan jouw woon- en leefstijl.

Zo'n gesprek duurt 1,5 uur en kost €100. Deze investering verdien je terug. Niet alleen vanwege een uitgebalanceerd en gericht advies. Maar ook vanwege de bijbehorende voordeelcoupon die je bij dit eerste adviesgesprek ontvangt. Het voordeel? Bij besteding van €750 in ons woonwarenhuis ontvang je €100 korting.

 

Interieuradvies van Nijhof

Interieuradvies bij Nijhof

 

Maak een afspraak

Uiteraard is het ook mogelijk om drie uur advies te reserveren. En voor een interieurplan voor het hele huis maken we gefaseerde afspraken. Afgestemd op jouw woning, jouw wensen en jouw leefstijl. Interesse? Mail onze stylisten voor meer informatie of een afspraak op wls@nijhofbaarn.nl.

 

 

 

Andere mogelijkheden

Totaalinrichting door Nijhof

Liever alles uit handen geven en helemaal ontzorgd worden? Dan is totaalinrichting wat voor jou.

 

 

Flitsadvies van Nijhof

Heb je een kleine vraag over een specifiek onderwerp? Ga dan voor ons flitsadvies!

 

 

Lichtadvies van Nijhof

Kom je er met je verlichting niet helemaal uit? Dan helpen we je daar graag bij met een uitgekiend lichtplan.