Interieur- en tuinontwerp

Hoe moet de inrichting van je huis of tuin worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je gaat (her-) inrichten. Onze ervaren stylisten helpen je graag en geven op maat gesneden advies. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken.

We bieden je ook de mogelijkheid voor een interieuradvies ‘op afstand’. Onze ontwerpers gaan dan online met je aan de slag. 

Het advies 

Wat gaan we doen?
Vragen over indeling, stijlrichting, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur of tuin? Wil je advies bij de inrichting van één ruimte (alles nieuw of juist in combinatie met persoonlijke spullen)? Of zoek je hulp bij de totaalinrichting van je gehele huis of tuin (nieuw of bestaand)? 
Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze professionals. Zij, onze interieurstylisten en/of tuinarchitect, gaan samen met jou aan de slag voor jouw ideale woon- en/of tuinplaatje. Met als doel dat het een bijdrage levert aan jouw woon- en leefstijl. 

Voorbereiding
Voor een effectief en gericht advies is een goede voorbereiding van belang. Neem daarom zoveel mogelijk foto's, tekeningen, plattegronden, maatvoeringen, knipsels, kleurstalen en voorbeelden van materialen mee.

Tuin- en interieurontwerp bij Nijhof

Afspraak maken

Interieuradvies
Een advies duurt 1½ uur en kost €100. Deze investering verdien je terug vanwege het uitgebalanceerd advies en de bijbehorende voordeelcoupon: bij besteding van €750 in ons woonwarenhuis ontvang je €100 korting! Interesse? Mail onze stylisten voor meer info of een afspraak op wls@nijhofbaarn.nlVoor een plan voor je hele huis maken we gefaseerde afspraken.  

Tuinadvies
Jouw droomtuin begint bij een goed ontwerp. Onze tuinarchitect Jeroen Binnekade gaat anderhalf uur intensief met je aan de slag en maakt een schets op basis van jouw wensen. Uiteraard houdt hij rekening met de positie van de zon, de vorm, de ligging en de beschikbare ruimte. De kosten voor dit advies zijn €100.
Bel voor meer informatie en een afspraak direct naar Jeroen via
 035 5486 299 of 06 1363 0480

Interieurontwerp bij Nijhof