Inbouwwastafel

Inbouwwastafel

Bij een inbouwwastafel wordt de waskom in het wastafelblad gebouwd. Na de installatie is het een geheel met jouw badkamermeubel. Een inbouwwastafel steunt met de rand op het blad van het badkamermeubel. Voor een inbouwwastafel wordt vaak gekozen vanwege de nette uitstraling. De afvoer wordt namelijk weggewerkt in de kast.

Wil je meer advies over een inbouwwastafel? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij één van onze showrooms bij je in de buurt. Onze deskundige adviseurs helpen je graag.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen van je badkamer?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs

 

Als eerste op de hoogte zijn van onze aanbiedingen, noviteiten en exclusieve nieuwsbrief acties? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.