gratis Hue bridge t.w.v. 59,95 bij aankoop van 129,- aan Hue armaturen

Verlichting gaat over meer dan licht alleen. Daarom heeft Philips Hue gecreëerd, je persoonlijke draadloos verlichtingssysteem. Het is nu extra aantrekkelijk om Hue producten aan te schaffen want van maandag 8 april t/m zondag 28 april ontvang je gratis de Hue bridge t.w.v. 59,95 gratis bij aankoop van 129,- aan Hue armaturen.

Over Philips Hue

Stel je voor dat je alle lampen met één klik kunt uitschakelen. Ontdek hoe magisch het is om een hele ruimte, van woonkamer tot man cave met één tikje volledig te transformeren. Of gebruik je lampen om te doen of je thuis bent. En als je wel thuis bent, kies je de juiste lichtinstelling om je te helpen concentreren of om na een zware dag te ontspannen.
Met Philips Hue verlicht je je huis slimmer, vanaf het moment dat je met licht wakker wordt tot en met het moment dat je gaat slapen.
  

Gratis Hue Bridge

                     

Aan de basis van Hue staat de Philips Bridge. Met de bridge bedien je al jouw Hue producten via de Hue app. Je verbindt maximaal 50 lampen en 10 accessoires met 1 bridge. Zo voorzie jij je gehele woning van smart verlichting. Deze Bridge t.w.v. 59,95 is nu tijdelijk gratis bij aankoop van 129,- aan Hue armaturen.

Kleur

Bekijk het korte filmpje en ontdek niet alleen de mogelijkheden maar laat je vooral inspireren. Want met Hue kent sfeerverlichting geen beperkingen meer in kleur.

Scenes

Wil je je Philips Hue verlichting makkelijk en snel bedienen? Gebruik de ‘scenes methode’.
Je maakt met deze methode voor iedere situatie een scene aan. In een scene bepaal je zelf welke lampen daarin wel of niet meedoen en welke kleur, wittint en dimstand de lampen krijgen. Dit kan zelfs voor iedere afzonderlijke lamp in een scene. Jij bepaalt.
Voorbeelden van handige dagelijkse scenes zijn dineren, luieren, TV kijken, lezen of borrel. Maar het gaat veel verder. Met Pasen is je woonkamer geel en groen, op Koningsdag rood, wit en blauw. Of oranje natuurlijk. Jij bepaalt.

Ontdek de mogelijkheden