Hoek wastafel

 

Hoekwastafel

Als je in de hoek van je badkamer een wastafel wilt plaatsen dan zal je gebruik moeten maken van een hoekwastafel. Hiermee creëer je een rustige en ruime badkamer. Bij ons kun je kiezen uit verschillende hoekwastafels. Zo kun je de badkamer van jouw dromen helemaal zelf samenstellen. Maar daar helpen je, desgewenst, graag bij.

Een eigen badkamer samenstellen is niet makkelijk. Zelfs een hoekwastafel uitzoeken kan al lastig zijn. Wij willen je daarom graag helpen. Maak een afspraak met één van onze adviseurs we helpen je stap-voor-stap om de badkamer van jouw dromen te realiseren.

Hulp nodig bij het ontwerpen of verbouwen?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs