Handicare

Alles draait om jouw wensen. Met de producten van Handicare kunnen we een compleet aangepaste badkamer voor je inrichten. We kunnen producten op maat voor je bestellen in diverse kleuren.

Oplossingen in jouw badkamer

Wil je ook meer zekerheid in jouw badkamer? Wij kunnen met sanitair van Handicare oplossingen bieden voor in de badkamer. Speciaal voor mensen die wat extra hulp en steun nodig hebben bij het douchen, naar het toilet gaan en aan de wastafel. Met LindoSolutions badkameraanpassingen van Handicare heb je betrouwbare en veilige gebruiksgemakken in je eigen badkamer.

Handicare biedt uitkomst

Onderstaande oplossingen zijn ideaal voor kleine aanpassingen om het voor jou een stuk aangenamer te maken. Natuurlijk kunnen we ook een complete aangepaste badkamer voor je ontwerpen. Neem contact op met onze experts die je graag onder het genot van een kop koffie stap-voor-stap helpen met al je vragen en wensen.

Handicare douchezitting

Met deze comfortabele douchezitting van Handicare kun je ontspannen douchen. De douchezitting is opklapbaar en biedt de juiste ondersteuning voor een goede houding. Wanneer de stoel niet gebruikt wordt, staat deze niet in de weg.

Handicare grip

Wij kunnen je diverse wandbeugels bieden in verschillende soorten en maten en voor alle soorten toepassingen. Deze beugels van Handicare zijn ideaal voor in de badkamer, het toilet of ergens anders. Zo heb je altijd grip, waar je het nodig heeft!

Handicare douchekophouder

Met één hand de douchekop op en neer bewegen, dat is prettig als je één hand nodig heeft om jezelf vast te houden. Deze douchekophouder is op iedere Handicare wandbeugel te monteren en geeft je gemak voor jouw veiligheid.

Handicare opklapbeugel

Met deze opklapbare toiletbeugel heb je hulp bij het gaan zitten en opstaan. Je kunt deze beugel gebruiken in de horizontale en in de opgeklapte positie.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs