Groene vingers

Vind jij het ook zo heerlijk om in de tuin bezig te zijn? Bekijk dan hoe wij je daarbij kunnen helpen!

 

Groene vingers

Het kan heerlijk zijn om in de tuin te werken. In warm weer, maar ook zeker in de regen werkt tuinieren heel rustgevend. Uiteraard heb je wel goed materiaal nodig, anders is het rustgevende er gauw vanaf. Daarom hebben wij in onze winkel een ruime collectie van tuingereedschap, apparaten, grondstoffen en nog veel meer. Kom dus een keer langs, of bekijk een greep uit onze collectie in de webwinkel. Hieronder staan een aantal categorieën uitgelicht, maar je kunt ook meteen de hele onlinecollectie bekijken!

Groene vingers

Tuingereedschap

 

Gereedschap

Zonder tuingereedschap kun je eigenlijk niet tuinieren. Goed gereedschap is dus iets wat niet mag ontbreken. Tuingereedschap kan van alles zijn, van een schep tot een schoffel en van een bezem tot een hark. Voor elke categorie hebben wij wel wat in huis. Bekijk meteen een greep uit ons assortiment, of kom even langs in onze winkel voor het volledige aanbod!

 

Apparaten

Om het tuinieren iets gemakkelijker te maken, zijn er vele apparaten uitgevonden. Alhoewel het echte handwerk soms het fijnste werkt en het beste resultaat geeft, kunnen apparaten af en toe toch wel een uitkomst bieden. Neem bijvoorbeeld grasmaaiers, je moet er toch niet aan denken om elk grassprietje handmatig te knippen? Of bijvoorbeeld een bladblazer, die blazen een stuk sneller en harder dan wij dat kunnen. Wil je een boom omzagen? Dan kan het ook wel erg fijn zijn om dat met een kettingzaag te doen. Bekijk meteen een greep uit ons assortiment, of kom even langs in onze winkel voor de volledige collectie!

Tuingereedschap

Tuinmateriaal

 

Materiaal

Voor tuinieren heb je ook materiaal nodig. De meeste tuinen hebben potgrond nodig en ongeveer net zoveel tuinen hebben wel een strook gras liggen. Dat moet je natuurlijk wel verversen en bijhouden. Zo zijn er korrels voor je gazon en zijn er verschillende soorten potgrond. Op deze manier is er voor elke tuin wel geschikt materiaal te vinden. Bekijk meteen een greep uit onze collectie, of kom even langs in onze winkel voor het volledige assortiment!

 

Besproeiing

Je hebt alles prachtig aangelegd en je tuin ziet er fantastisch uit. Dan wordt het zomer en de regen valt niet meer. Nu moet je toch echt gaan sproeien! Dit kan natuurlijk op erg veel verschillende manieren. Daarom hebben wij ons best gedaan om voor bijna elke manier wat in huis te hebben! Van spuitpistolen, zwenksproeiers en verzonken sproeiers tot slimme technologie zodat je tuin het allemaal zelf regelt. Zo heb jij weer meer tijd over voor het tuinieren. Bekijk meteen een greep uit ons assortiment, of kom even langs in onze winkel voor de volledige collectie!

Tuinbesproeiing